Medcezir izle yeni bölüm son hafta - 14 Mart

Medcezir izle yeni bölüm son hafta - 14 Mart

MAGAZİN Haberleri

Medcezir , Star T V'nin izlenme rekorları kıran dizisi Medcezir son bölümüyle ekran lara geldi. Medcezir 26. bölümde birbirinden ilginç olaylar yaşandı.

Medcezir, STAR TV 'nin sevilen dizisi Med cezir bomba gibi birbölümle ekranlara geldi. Medecezir son bölüm ü yine nefesleri kesti. Medcezir 26 . bölümünü kaçırdıysanız ya da tekrar izlemek istiyorsanız haberimizin devamındaki linke tıklayın. Medcezir yeni bölüm tek parça olarak ve donmadan tg.com.tr'de Medcezir son bölüm izle. Medcezir yeni bölümü seyirciyi ekrana kilitledi. Medcezir yeni bölüm izle linki haberimizin detayındadır. Medcezir 26. bölüm fragmanı burada. Medcezir izle linki yani Medcezir son bölüm izle linki bu akşam haberimize eklenmiştir. Tüm okuyucularımıza iyi seyirler dileriz.
MEDCEZİR SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ...
BU HABERİ OKUMUŞ MUYDUNUZ? -

En çok reklamı "Medcezir" aldı
Medya Takip Merkezi (MTM)'nin görsel medya üzerinden yaptığı araştırmaya göre, Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Medcezir, 03-09 Mart haftasında yeni bölümüne 193 adet reklam alarak, en fazla reklam alan diziler sıralamasında zirveye oturdu. Medcezir'i, 170 reklam adedi ile FOX TV'nin yeni dizisi O Hayat Benim takip etti. En çok reklam alan haftalık yerli diziler sıralamasında, Doksanlar ve Karagül dizileri de O Hayat Benim dizisinin hemen ardında yer aldı.
Taner Ölmez'in rolü için değişimi...
ROLE HAZIRLANMAK İÇİN...
MedCezir'de Yaman'ın en yakın arkadaşı Mert'i canlandıran Taner Ölmez, rolüne hazırlanmak için bakın neler yapmış?
'Kayıp Şehir' dizisiyle ünlenen Taner Ölmez, yeni sezonda 'Medcezir'le seyirci karşısına çıktı.
AYLAR ÖNCESİNDEN...
Yaman'ın (Çağatay Ulusoy) en yakın arkadaşı Mert'i canlandıran oyuncu, rolü için aylar öncesinden yoğun bir çalışma temposuna girdiğini söyledi.
KİLO VE SAÇ!
İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencisi olan Ölmez, kendisinden daha genç bir karakteri canlandırdığı için 7 kilo vererek zayıfladığını ve saçlarını uzattığını belirtti.
ÖZEL DERS ALMIŞ
Ayrıca ''Mert'in yelkene olan tutkusu nedeniyle özel dersler aldım'' dedi.

MEDCEZİR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Medcezir 26. Yeni Bölüm 2. Fragman izle (medcezir Yeni Bölüm 14 mart 2014)
... Medcezir 26. Yeni Bölüm 2. Fragman Star TV'den yayınlandı. Medcezir 26. Yeni Bölümde neler olacağı ise merak konusu. Medcezir 26. yeni bölüm 14 mart 2014 cuma akşamı Star TV'de olacak. İşte Medcezir 26. yeni bölüm fragmanı ve özeti...
##tgvideo##
Medcezir 26. yeni bölüm 2. fragmanı Star TV'den yayınlandı. Medcezir 26. yeni bölümde neler olacağı merak konusu. Medcezir 26. yeni bölüm 14 Mart 2014 cuma akşamı Star TV'de olacak.

MEDCEZİR 26. YENİ BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

Asım Şekip Kaya"ya büyük sürpriz!

Asım Şekip Kaya, Yaman"a borcunu ödemek için kızlarından özür diler. Ancak bu özür Ender için, babasının Reyhan Arsen"den bir kızı daha olduğu gerçeğinin gölgesinde kalır. Ailesindeki dengeleri altüst edecek bombanın pimi, artık Ender"in elindedir.

Sude hain planlarını uygulayabilecek mi?

Sude"nin Asım Şekip Kaya"yla yakınlaşmak için hazırladığı akşam yemeği büyük bir yüzleşmeye sahne olur. Öte yandan Eylül"ü mutlu etmek için üvey annesi Gamze"nin hazırladığı sürprizin etkisi büyük olacaktır. Sude"yle Mira arasında devam eden küskünlük, Mira"nın adımıyla sona erer. Eve geri döndüğünde, Mira kendisini bekleyen tehlikeyle gecikmeli olarak yüzleşir. Yaman ve Mira ipuçlarını birleştirdiğinde karşılarına çıkan isim nefeslerini keser.

Yaman"ın hayatında yeni bir sayfa mı açılıyor?

Tozludere"deki evlerinin yıkılacağını öğrenen Yaman, Selim"le birlikte mahalleye gittiklerinde tahmin etmedikleri bir manzarayla karşılaşırlar. Selim, Yaman"ın hayatındaki Tozludere sayfasını tamamen kapatmak üzeredir. Öte yandan Kenan"dan gelen sürpriz haber Yaman"ın hayatında yeni bir sayfanın açılmasına neden olur.

MEDCEZİR 25. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Yaman"ın zamanında müdahalesi ile kurtulan Asım Şekip Kaya hastaneye kaldırılırken, Ender ve Sedef hayatlarında ilk kez babalarını kaybetme gerçeğiyle yüzleşirler. Olanları öğrenir öğrenmez hastaneye yanında gizli müttefikiyle birlikte gelen Sude, Sedef"e eksik parçaları birleştirmesi için önemli bir ipucu verir. Sedef babasını suçladığı konularda haksız olabileceğini fark ettiğinde, Sude ile Sedef arasındaki rekabet alevlenecektir.

Yaman, Mira"dan annesiyle arasındaki küskünlüğe bir son vermesini istedikçe, anne kız arasındaki kriz şiddetlenir. Öte yandan Selim"in kuzeni Cem ile Mira arasındaki dostluk, Yaman"ın içten içe Cem"e karşı silahlarını kuşanmasına neden olur.

Asım"ın hayati tehlikeyi atlatmasından sonra Sedef kendini geri planda tutar ve ailedeki hasarı onarma görevi Ender"e kalır. Ancak Asım tek bir kişi dışında herkese kapılarını kapatır. Yaman"a borcunu ödemek için zaman kaybetmez. Yaman ise Asım Şekip Kaya"dan hayatının ne kadar değerli olduğunu ispatlamasını ister.

25. Bölüm ÖZETİ

Medcezir Yeni bölümde, Yaman'ın zamanında müdahalesi ile kurtulan Asım Şekip Kaya nbsp; hastaneye kaldırılırken, Ender ve Sedef hayatlarında ilk kez babalarını kaybetme gerçeğiyle yüzleşirler.

Medcezir son bölümde, Olanları öğrenir öğrenmez hastaneye yanında gizli müttefikiyle birlikte gelen Sude, Sedef'e eksik parçaları birleştirmesi için önemli bir ipucu verir. Sedef babasını suçladığı konularda haksız olabileceğini fark ettiğinde, Sude ile Sedef arasındaki rekabet alevlenecektir.

Medcezir 25. bölümde, Yaman, Mira'dan annesiyle arasındaki küskünlüğe bir son vermesini istedikçe, anne kız arasındaki kriz şiddetlenir. Öte yandan Selim'in kuzeni Cem ile Mira arasındaki dostluk, Yaman'ın içten içe Cem'e karşı silahlarını kuşanmasına neden olur

MEDCEZİR 24. BÖLÜM ÖZETİ
?Medcezir son bölümde, Yaman, annesini bulmak için gittiği İzmir'de sürpriz bir şekilde babasıyla da karşılaşınca, geçmişine ait eksik parçalar tamamlanır. Yıllar sonra gerçek bir yüzleşme yaşanır.

Medcezir 24. bölümde, Yaman yaşadığı zor geceden sonra yaralı bir şekilde otele döndüğünde, Mira'yı kendisini beklerken bulur. İki sevgili bu yarayla biraz daha yaklaşırlar.

Medcezir 24. bölümde, Selim'in Ankara'da yaşayan Bahriye hanım, oğlu Cem ile birlikte İstanbula yeğeninin evine geleceğini haber verir.. Bu haberle Ender, büyük bir panik yaşar.. Serezler yaşamlarını Bahriye hanımın kurallarına göre ayarlamak için uğraşırken, Bahriye hanım beklenenden daha erken, kendi sırlarıyla kapıyı çalar.

Medcezir 24. bölümde, Yaman yol arkadaşlarıyla İstanbula geri döner. Mira, eve adım attığı ilk anda, annesiyle babasının arasındaki ateşli bir tartışmanın ortasında kalır. Sude'nin öfkesi Mira'yı bir seçim yapmak zorunda bırakır. Öte yandan, Sude'nin Sedef'le Faruk'un ortaklığını sekteye uğratmak için attığı adımlar Asım Şekip Kaya ile Sedef'i karşı karşıya getirir. Sude'nin tuzağına düşen Sedef, Ender'in de kendisinden saklanan gerçekleri fark etmesini sağlar.

Kızlarını kaybetme noktasına gelen Asım Şekip Kaya, en zor anında sesini, sadece Yaman'a duyurabilecektir.

MEDCEZİR 23. BÖLÜM ÖZETİ

?Annesinin sadece bir mektup bırakarak evi terk etmesinden sonra, Yaman kendisine ve annesine verdiği sözleri tutamamış olmanın ağırlığıyla Serezler'in yanına geri döner. Aile Yaman'ı çok sıcak karşılar. Mira, Yaman'ın kabuğuna çekilmesine izin vermez. Yaman, yine de annesinin gidişinin altındaki gerçek sebebin de peşini bırakmayacaktır.

Yaman'ın yaşadıklarının üstüne, Mira ve Beren'i de evde kötü bir sürpriz beklemektedir. İki kardeş annelerini hiç tahmin etmedikleri bir şekilde bulduklarında, kendilerinden tatil boyunca gizlenen gerçeği öğrenir.

Ender'le babası Asım Şekip Kaya arasındaki ilişkiyi bozmamak adına suskunluğa gömülen Selim, evliliği üstünde yaşattığı zararları telafi etmeye çalışır.

Öte yandan Sedef'in Amerika'daki hayatına dair bilinmeyen ayrıntıların ortaya çıkmasıyla, Asım yaklaşan büyük tehlikeyi hemen sezer. Aralarındaki düşmanlığa rağmen bir tek Selim'in kapısını çalacaktır.

MEDCEZİR 22. BÖLÜMDE NE YAŞANMIŞTI

Medcezir 22. bölümde, Haftalar öncesinden planan Uludağ gezisi, sonunda, birçok engel aşılarak gerçeğe dönüşür. Yaman, Mira, Mert, Eylül ve Beren keyifli bir yolculuğun ardından otele geldiklerinde, kendilerini bekleyen ilk krizle baş başa kalır. Eylül'ün kriz yönetimi ve çözüm önerisi tatilin bütün rengini değiştirir. Orkun ve Hale'nin de dağda olmaları, her türlü girişime rağmen, keyifleri kaçırmaz.

Medcezir yeni bölümde, Selim'in yaşadığı iç hesaplaşmayı farklı yorumlayan Ender, şüphelerine tamamen teslim olur. Selim ile Reyhan Arsen arasındaki bağlantıyı çözmek isterken, kendisini içinden çıkılmaz bir duruma sürükler.

Medcezir yeni bölümde, Selim ise Asım Şekip Kaya'dan intikamını almak için araştırmalarına devam eder. Bu araştırmalar Selim'i yıllarca saklanan bir sırra doğru sürükler...

Yaman ve Mira birlikte geçirdikleri ilk tatillerinde ayrı geçen zamanlarının acısını çıkarırlar. Eylül ve Mert ise ilişkilerinde yeni bir başlangıç yaparlar...

Mutlu ve eğlenceli geçen tatilin, gidişi olduğu gibi bir de dönüşü vardır.

MEDCEZİR 21. BÖLÜM ÖZETİ
Medcezir yeni bölümde, Yaman'ın Tozludere'ye geri dönmesinin ardından, Mira hayatlarında hiçbir şeyin değişmediğini kanıtlamak için elinden geleni yapar. Yaman'ı görebilmek ve O'na daha yakın olabilmek için her fırsatı değerlendirir. Yaman da ayrılıklarından sonra aralarındaki mesafenin açılmasına izin vermez. Öte yandan Yaman eve dönerek üstlendiği sorumluluğun farkındadır, annesine verdiği sözü tutabilmek için gece gündüz çalışır.

Medcezir 21. bölümde, Ailesini korumak için yaptığı usulsüz iş, Selim'in vicdanını her geçen gün daha çok kemirir. Ender, babasının ailesine yaptığı kötülükten habersiz, Selim'i içine düştüğü bunalımdan çıkarmaya çalışır. Ancak Selim'in her konuda sessizliğini sürdürmesi, Ender'i korkularıyla baş başa bırakır. Selim, Asım Şekip Kaya'ya dair aradığı açığı hangi adreste arayacağı sonunda bulur. Selim'le eski müvekkili Reyhan Arsen arasındaki gizli buluşma, başta Ender olmak üzere birçok kişiyi huzursuz edecektir.

Medcezir 21. bölümde, Nevin yeni bir iş bulur. Mert ve Yaman, Nevin'in yeni işini kendi aralarında kutlamaya karar verir. Ancak bu mütevazi akşam yemeğinin Mert sayesinde başka misafirleri de olur. Mira, Eylül ve Mert ilk kez Yamanlar'ın evine misafir olurlar. Gece hem çok mutlu hem çok sürprizli geçer. "Tozludere'de yaşayan Tozludere'li çocuk" olarak Yaman'ın hayatı hiç de kolay değildir.

MEDCEZİR 20. BÖLÜM ÖZETİ

Medcezir 20. bölümde, Hale'nin oluşturduğu tehlikeyle Mira'yı bir kez daha kaybetme korkusunu yaşayan Yaman, kırgınlıkları unutur. Mira'nın hayatındaki yeri bu az kalsın felaketle sonuçlanacak olayla daha da sağlamlaşır.

Medcezir 20. bölüm
de, dikkatler Hale'nin üzerindedir. Herkes, Hale'nin kendisine ve Mira'ya zarar verecek kadar gözünü karartmasına neden olan durumun asıl sebebini öğrenmeye çalışır. Mira ve Orkun, sessizliklerini korurken, Sude yaşananları kendi lehine çevirmenin yine bir yolunu bulacaktır.
Kaza olayının şoku henüz atlatılamamışken, Asım Şekip Kaya'ya yönelik düzenlenen mali operasyon aile içinde şaşkınlık yaşatır. Herkesten gizlenmeye çalışılan bu olay sonunda, Ender geçmişiyle zorlu bir yüzleşme yaşamak zorunda kalır. Selim ve Ender'in evliliği ciddi bir sınavdan geçerken; Mert, ailesinin yeni bir yüzüyle tanışır. Bütün soru işaretleri cevaplandığında, Selim ailesi için elini ateşe uzatmak zorunda kalır.

Medcezir 20. bölümde, Mira'yla aralarındaki mesafenin kapanmaya başlaması, Yaman'ın da kalbinin kilidini açar. Mira'yı bir anlığına bile olsa görmek için gözünü karartır ve yan eve gizli bir yolculuk yaparak, o güne kadar ağzından çıkan hiçbir sözü boş yere söylemediğini Mira'ya ispat eder...
Tozludere'den gelen haberler, Yaman'ı tekrar bir yol ayrımına getirir. Annesinin aldığı önemli karar, Yaman'ın hayatının bütün akışını değiştirmek üzeredir...

Medcezir 19. bölüm özeti

Medcezir 19. bölümde babasının vefatından sonra, Orkun avuçlarına bırakılan gücü Yaman'a karşı kullanacağını açıkça gösterir. Artık bu savaşta Yaman için şartlar eskisinden ağır olacaktır. Karşısında daha tehlikeli, elini kirletmekten korkmayan, gözü kara bir düşman vardır, Ancak Yaman, Orkun'un intikam yeminine geri adım atmayarak karşılık verir. Ne Mira'dan, ne de sahip olduğu hayattan asla vazgeçmeyecektir.

Medcezir 19. bölümde, Ayşe'nin yaşadığı trafik kazasından sonra Faruk Beylice'nin yanında çalışmaya başlaması, Mira ile Yaman arasında yeni bir krize sebep olur. Yaman yaşanabilecek problemlerin önüne geçmeye çalışırken, en sevdiğini incitir. Kırdığı kalbi onarmak için adım atma sırası Yaman'a geçer.

Medcezir 19. bölümde, Mithat Civanoğlu'na ait özel kasanın açılmasıyla birlikte, Orkun karşısına çıkan sırrın peşine düşer ve bu sırrı sadece Mirayla paylaşınca olaylar iyice karışır.

Medcezir 19. bölümde Yaman'la Orkun arasındaki yüzleşme, etkisi uzun süre devam edecek bir deprem başlatır. Orkun, ailesinin ve arkadaşlarının önünde sadece itibarını kaybetmekle kalmaz; babasının öfkesinin hedefinde kaldığında gururu da yerle bir olur.

Medcezir 19. bölümde, Tozludere'deki hayatı Yaman'ın ayağına bir kere daha dolanır. Eski arkadaşlarına uzattığı yardım eli, geleceğini yakabilecek bir ateşe dönüşür. Selim, bütün çabalarına rağmen Yaman'ın hayatının elinden kayıp gidebileceğini ilk kez fark eder ve restini çeker. Yaman'dan geri dönüşü olmayan bir tercih yapmasını ister.

Medcezir 18. Bölümde

Yaman'la Orkun arasındaki yüzleşme, etkisi uzun süre devam edecek bir deprem başlatır. Orkun, ailesinin ve arkadaşlarının önünde sadece itibarını kaybetmekle kalmaz; babasının öfkesinin hedefinde kaldığında gururu da yerle bir olur.

Medcezir 17. Bölümde

Tozludere'deki hayatı Yaman'ın ayağına bir kere daha dolanır. Eski arkadaşlarına uzattığı yardım eli, geleceğini yakabilecek bir ateşe dönüşür. Selim, bütün çabalarına rağmen Yaman'ın hayatının elinden kayıp gidebileceğini ilk kez fark eder ve restini çeker. Yaman'dan geri dönüşü olmayan bir tercih yapmasını ister.

Medcezir'den bir rekor daha

Star TV'nin sevilen dizisi Medcezir sosyal medyada bir rekor daha kırdı.

Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Mine Tugay, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez'in başlıca rollerinde oynadığı ve Cuma akşamları Star'da yayınlanan "Medcezir" dizisi, ekrandaki başarısını sosyal medyaya da taşıdı.

En çok konuşulan diziler arasında dünya sıralamasında yer alan Medcezir, Facebook rekorlarına her ay bir yenisini ekliyor. Aralık ayında 1 milyon beğeniyi aşarak daha ilk sezonu yayınlanırken en yüksek beğeni adetine ulaşan ilk yerli dizi olan Medcezir, Şubat ayında 2 milyon beğeniyi aştı.

Türkiye'nin sosyal medyada 'en çok konuşulan dizisi' 'Medcezir', Facebook'ta dünyanın da en çok konuşulan dizileri arasında 8. sırada yer almıştı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...