Slogan yok dua var

Slogan yok dua var

GÜNDEM Haberleri

Tunceli'de şehit olan Ahmet Küçüktağ'ın gaz sebebiyle öldüğü yalanı uyduruldu. Gerçeği vali açıkladı: Polis aracını taş yağmuruna tuttular.

Ahmet Küçüktağ, 3.5 yıllık polis memuruydu. Daha 4 ay önce düğün yapmıştı. Tunceli'de Berkin Elvan'ın ölümünü bahane ederek sokakları karıştırmak isteyenlere müdahale için görevlendirilmişti. Olaylar sırasında heyecanlandı ve kalp krizi geçirdi. Kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Polisin, gazdan etkilenerek kalp krizi geçirdiği iddia edildi. Ancak gerçeği Tunceli Valiliği açıkladı. Küçüktağ'ın içinde bulunduğu ekip otosu, göstericilerin yoğun taş saldırısına maruz kalmıştı. 30 yaşındaki şehit polis, memleketi Elazığ'da yakıp yıkanlara inat vakur bir şekilde uğurlandı. Tabuta, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce de omuz verdi. Gözyaşı döken şehidin annesi Miyase Küçüktağ "Kuzumu benden aldılar, yaktılar canlı canlı. Aracın içinde 4 kişi varmış 3'ü çıkmış, biri çıkamamış. Bu dünyada da öbür dünyada da iki elim onların yakasında. Yapanlara kalmasın. Allah'a havale ediliyorum" dedi. Tunceli Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz da "Emanetinizi koruyamadım. Rahat uyu kardeşim. Rahat uyu kısa ömür, rahat uyu kısa saadet" diyerek şehidin ailesine üzüntülerini bildirdi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...