Okmeydanı'nda polise silah atıldı

/ Kaynak: AA
Okmeydanı'nda polise silah atıldı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Polislerin bulunduğu alana doğru 3-4 el silah atılmasının ardından polis ekipleri, o bölgeye doğru yönelerek, ateş edenleri bulmak için araştırma başlattı.

Burak Can Karamanoğlu'nun yaşamını yitirdiği Fatih Sultan Mehmet Caddesi yakınlarında toplanarak yürüyüşe geçen bir grup, polis barikatıyla karşılaşınca geri döndü.Berkin Elvan için düzenlenen cenaze töreninin ardından Okmeydanı'nda iki grup arasında çıkan silahlı kavgada Karamanoğlu'nun hayatını kaybetmesinin ardından, dün akşam olay yeri yakınındaki Kuzey Sokağı'nda toplanan bir grup, ateş yakarak slogan attı.Yürüyüşe geçen gruptakiler, güvenlik amacıyla bölgeye gelen polislerin oluşturduğu barikatla karşılaşınca geri döndü.Bu arada, Okmeydanı'nın ara sokaklarında toplanan küçük gruplar tarafından polis ekiplerine havai fişek atıldı. nbsp;


Piripaşa İlköğretim Okulu'nun arka sokağından, cadde başında bekleyen polislerin bulunduğu alana doğru 3-4 el silah atılmasının ardından polis ekipleri, o bölgeye doğru yönelerek, ateş edenleri bulmak için araştırma başlattı.


Basın mensupları da güvenlik amacıyla buradan uzaklaştırıldı.


Polis, Kuzey Sokağın alt kısmında Burak Can Karamanoğlu'nun hayatını kaybetmesini protesto eden grup ile diğer noktalardaki marjinal gruplar arasında barikat oluşturdu.


Fatih Sultan Mehmet, Mithatpaşa ve Piyalepaşa caddeleri ile Kuzey Sokağı'nda toplanan bazı gruplar, slogan atarak eylemlerini sürdürdü. Bazı göstericiler, polis araçlarına havai fişek ve molotofkokteyli attı. Zırhlı araçlarda bulunan polisler de bu kişilere biber gazıyla müdahalede bulundu. nbsp;


Polis ekiplerinin bölgede aldığı güvenlik önlemleri devam ediyor.


Boğaziçi Elektrik'ten "kesinti" açıklaması


Öte yandan Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ, Okmeydanı bölgesinde 12 Mart akşamı meydana gelen elektrik kesintisiyle ilgili medyada yer alan haberlere ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, kesintilerin arıza kaynaklı olduğunu ve kabloların kısa devre sonucu hasar görmesinden meydana geldiğini bildirdi.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...