Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vali Mutlu'dan görevden alınan polis ile ilgili açıklama

/ Kaynak: DHA
Vali Mutlu'dan görevden alınan polis ile ilgili açıklama

GÜNDEM Haberleri  / DHA

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu görevden alınan polis ile ilgili ne dedi? O polis neden görevden alındı? İşte detaylar...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, bir sosyal paylaşım sitesinde "emniyet mensubuna yakışmayacak" şekilde paylaşımda bulunan polis memurunun, görevden uzaklaştırıldığını duyurdu.Emniyetten yapılan yazılı açıklamada: "Sosyal bir paylaşım sitesinde emniyet mensubuna yakışmayacak şekilde yazı yazarak paylaşımda bulunan personel, tarafımızdan hiçbir şekilde tasvip edilmeyen ve kesinlikle kabul edilemez bu davranışı nedeniyle, İl Valimizin de talimatları doğrultusunda derhal görevden uzaklaştırılmış ve hakkında soruşturma başlatılmıştır" denildi.İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da, görevden alınan polis memuru ile ilgili şu twiti attı: "Sosyal Medyada kötü, çirkin paylaşımları ile tarafıma yoğun biçimde şikayet olunan bir polis memuru hakkında süratle cezai işlemleri yaptık."
GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...