Çayyolu- Kızılay metroyla 25 dakika

Çayyolu- Kızılay metroyla 25 dakika

GÜNDEM Haberleri

Yapımı tamamlanan Kızılay-Çayyolu metro hattının kurdelesini kesen Başbakan Erdoğan, 12 yılda Ankara'nın yaşadığı dönüşümü de anlattı.

Başbakan Erdoğan güne, Ankara'da başladı. Yapımı tamamlanan Kızılay-Çayyolu metro hattının kurdelesini kesen Erdoğan, 12 yılda Ankara'nın yaşadığı dönüşümü de anlattı. Çayyolu'ndan metroya binenlerin 25-30 dakika içinde, trafiğe takılmadan Kızılay'a ulaşabileceğini kaydeden Başbakan, Keçiören-Tandoğan hattının ise yıl sonuna kadar tamamlanacağını belirtti. nbsp;Çayyolu hattıyla birlikte Ankara'daki raylı sistem uzunluğunun 55,5 kilometreye ulaştığını ifade eden Erdoğan "Sadece Ankara'da yaşanan dönüşümün başlı başına bir başarı hikayesi var. Nerede 1970'lerin 1980'lerin Ankara'sı, nerede bugünün Ankara'sı?" dedi. Konuşmaların ardından hattın açılış kurdelesini kesen Erdoğan, Ankaralılara Kızılay-Çayyolu hattının bir hafta ücretsiz kullanılabileceği müjdesini verdi. Haber Merkezi


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...