Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aysal'dan net mesaj: 'İşimi yarım bırakmam'

Aysal'dan net mesaj: 'İşimi yarım bırakmam'

SPOR Haberleri

Genel kurul hesaplarından rahatsız olan Aysal'ın yakın çevresine önemli hedefleri gerçekleştir-meden başkanlığı bırakmayacağını söylediği belirtildi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, genel kurul hesapları artmaya başlayınca hem sinirlendi hem de üzüldü. Sarı-kırmızılıların bir numarasının yakın çevresine, nbsp;"Başlattığım projelerim var. Hiçbir işimi yarıda bırakmam. Bu projeler gerçekleşinceye kadar Galatasaray başkanlığını layıkıyla yapmak istiyorum" dediği belirtildi. İşte Aysal'ın gerçekleştirmek istediği projeler: 1-Genel kuruldan yetki alarak Florya Metin Oktay Tesisleri'ni Büyükçekmece'ye taşımak. 2-Devletten gerekli izinler alındıktan sonra kapalı spor salonu yapmak. 3-Yurt dışındaki altyapı akademilerini Türkiye standartlarına yükseltebilmek. 4-En kısa zamanda Mecidiyeköy Alışveriş Merkezi inşaatına başlanması. 5-Galatasaray markalı süt ve meyve suyu üretimi yapılarak, kulübe maddi açıdan girdi sağlanması. Böylece amatör şubelere ayrılan para miktarının yükselmesini sağlayabilmek. 6-Voleybol ve basketbol akademilerini aynı çatı altında toplayabilmek.
nbsp; gt; Bahadır ÇOKİŞLER/TÜRKİYE GAZETESİ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...