Mancini'nin son gözdesi Uğur

Mancini'nin son gözdesi Uğur

SPOR Haberleri

Roberto Mancini'nin raporu doğrultusunda harekete geçen sarı-kırmızılılar Akhisar Belediyespor'un başarılı stoperi Uğur Demirok'u resmen istedi.

Şampiyonluk yarışı veren Galatasaray transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Teknik Direktör Roberto Mancini'nin raporu doğrultusunda harekete geçen sarı-kırmızılılar Akhisar Belediyespor'un başarılı stoperi Uğur Demirok'u resmen istedi. Şu anda oyuncunun kafasının karışmasından korktuğu belirtilen Akhisar Belediyespor yönetimi ise sezon sonu için G.Saray'a transfer önceliği sözü verdi. nbsp;Gelecek sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan başarılı savunmacı, bu sezon Akhisar'da 29 maçta oynarken, 4 de gol attı. Sarı-kırmızılıların altyapısında yetişen Uğur, Terim döneminde de gündeme gelmiş ancak Manisa'dan Yiğit transfer edilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...