Kiğılı: 'Trabzon konusunu kapattık'

Kiğılı: 'Trabzon konusunu kapattık'

SPOR Haberleri

Abdullah Kiğılı, "Yönetim olarak aldığımız tek karar, Trabzon'la ilgili konuşmamak" ifadelerini kullandı

Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının yankıları sürerken, Kadıköy cephesinden açıklamalar geldi. Türkiye İtibar Endüstrisi'nin ödül törenine katılan Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı, burada gazetecilerle yaptığı sohbette "Fenerbahçe Yönetim Kurulu olarak ortak bir karar aldık. Bu maçla alakalı hiçbir açıklama yapmayacağız, verilen ya da verilmeyen cezalarla ilgili de konuşmayacağız, tartışmalardan uzak kalacağız" dedi. Fenerbahçe'nin altyapı takımlarını Trabzon'a göndermemek gibi bir karar almadıklarını belirten Kiğılı, "Aldığımız tek karar; Trabzon camiasıyla ilgili Fenerbahçe Yönetim Kurulunun asla bir açıklama yapmayacağıdır" ifadesini kullandı. nbsp;
Tek düşüncemiz şampiyonluk
Hedefledikleri şampiyonluğa emin adımlarla yürüdüklerini kaydeden Kiğılı, "Artık maçlar gittikçe zorlaşıyor. Önümüzdeki birkaç haftayı da kayıpsız bir şekilde atlatırsak şampiyonluk kupasına yaklaşmış olacağız" diye konuştu. Kiğılı, stat ismi ve forma reklamı konusunda yaptıkları görüşmelerle ilgili olarak da, "Türk Telekom'la 5 yıldır işbirliğini sürdürüyoruz. Herkese açığız ama birinci tercih Türk Telekom'dur. Onlarla anlaşamazsak birçok yabancı firma var. Stat ismi konusunda da birçok yabancı firmanın müracaatı var. Görüşmelerimiz devam ediyor" açıklamasını yaptı. Yabancı firmalar arasında Hyundai ve Samsung isimlerinin ön plana çıktığı öğrenildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...