Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Bitcoin'den uzak durun'

'Bitcoin'den uzak durun'

Ekonomi Haberleri

ABD'deki Finans Sektörü Düzenleme Otoritesi, yayımladığı notta yatırımcıları Bitcoin'den uzak durmaları konusunda uyardı.

Sanal para Bitcoin ile ilgili ABD'den uyarı geldi. Finans Sektörü Düzenleme Otoritesi (FINRA) yayımladığı uyarı notunda, Bitcoin'in zayıflıklarına dikkat çekerek yatırımcıların sanal paradan uzak durmasını tavsiye etti."Bitcoin kullanımı sadece Bitcoin kabul eden şirket ve kişilerle sınırlı. Kimse Bitcoin'i kabul etmezse bu para tamamen değersiz hale gelir" diyen FINRA, Bitcoin alıp satan platformların hacker saldırısında uğrayabileceğini de belirtti. nbsp;Banka ve kredi kuruluşlarının aksine Bitcoin'in hesap sahiplerine hiçbir garanti ya da güvence sağlamadığını ifade eden FINRA, sanal paranın sağladığı gizlilik sayesinde yasadışı işlemlerde de kullanıldığını ekledi.


'SPEKÜLASYONA AÇIK'
Bitcoin'in çabuk para kazanmak isteyen spekülatörlerin ilgisini çektiğini belirten FINRA, "Bütün spekülatif yatırımlarda para kaybedilebilir, ancak sanal parada kaybedebileceğiniz miktarı önceden tahmin etmek imkansız" ifadesini kullandı.
CNBCE
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...