Asena Caner Erkin transferinde devreye girdi, işte o takım

Asena Caner Erkin transferinde devreye girdi, işte o takım

SPOR Haberleri

Transferi yılan hikayesine dönen Caner Erkin ile ilgili son iddia oldukça şaşırtıcı. Bu defa Asena Erkin devreye girdi. İşte o takım...

Adı daha önce birçok Avrupa kulübü ile birlikte anılan Caner Erkin'e bir dev kulüp daha talip olurken, yıldız futbolcunun eşi Asena Erkin de transferde devreye girdi.Bayern Münih, Liverpool gibi Avrupa'nın devleri ile ismi geçen Caner Erkin'e Jose Mourinho'nun görev yaptığı Chelsea talip olurken, yıldız futbolcuya eşi de İngiltere'ye transfer olması konusunda baskı yapıyor.Bu baskının nedeni ise çiftin özel hayatı. Caner Erkin'in modacı eşi Asena Erkin'in şarkıcı Berkay ile yasak aşk yaşadığı iddia edilmiş ve çift uzun süre bu skandal nedeniyle zor günler geçirmişti. Asena Erkin'in bu nedenle Caner'e "Artık İngiltere'ye gidelim ve hayatımıza orada devam edelim. Londra benim işim için de çok iyi bir seçim" dediği iddia edildi.
(Skorer)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...