Didier Drogba geleceğiyle ilgili konuştu!

Didier Drogba geleceğiyle ilgili konuştu!

SPOR Haberleri

Drogba, Galatasaray'da kalıp kalmayacağı ile ilgili "Benim kalıp kalmayacağım önemli değil. Önemli olan şu anda buradayım ve şu andan zevk alıyorum" dedi.

Galatasaray'ın süper yıldızı Didier Drogba, kulüpteki geleceğiyle ilgili konuştu. Bosna kanalı BHT 1'e konuşan Drogba, kariyeri teknik direktör Roberto Mancini ve İzet Hajrovic hakkında açıklamalarda bulundu. Sözleşmesini uzatıp uzatmayacağı konusunu, şu anda düşünmediğini belirten Drogba, "Benim kalıp kalmayacağım önemli değil. Önemli olan şu anda buradayım, şu andan zevk alıyorum. Arkadaşlarım ile birlikteyim. Herkes benim 36 yaşında olduğumu ve son birkaç maçımdan zevk almam gerektiğini söylüyor. Bu yüzden anın tadını çıkarmalıyım" dedi.

İstanbul'dan övgüyle bahseden Drogba, teknik direktör Mancini için "Roberto iyi bir iş çıkarıyor. Biz hala 3 kulvarda yolumuza devam ediyoruz. Chelsea karşısında da ilk maçta iyi iş çıkardık. Lige yavaş yavaş adapte olduk" sözlerini kullandı.

Takımın Bosnalı oyunucu İzet Hajrovic için genç ve yetenekli bir oyuncu değerlendirmesini yapan efsane oyuncu, genç oyuncuyu muhteşem bir geleceğin beklediğini söyledi. (ntvspor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...