Roberto Mancini'den Dzeko'ya mesaj!

Roberto Mancini'den Dzeko'ya mesaj!

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Manchester City'nin forveti Edin Dzeko'ya mesaj gönderdi.

Roberto Mancini, Edin Dzeko'yu Galatasaray'da görmek istiyor. nbsp;İtalyan teknik adam, Bosnalı forveti Manchester City'i çalıştırdığı dönemde transfer ettiğini ve kendisinin de istemesi durumunda takımda olmasından memnuniyet duyacağını söyledi. nbsp;Bosna Hersek'in BHT 1 televizyonuna açıklamalarda bulunan İtalyan teknik adam, Dzeko'yu sarı-kırmızılı formayla görmek istediğnii söyledi. Bosnalı forvetin çok iyi bir oyuncu olduğunu vurgulayan Mancini, "Edin buraya gelir mi, benimle çalışmak ister mi bilmiyorum. Onu 3 yıl önce City'ye ben aldım. Benim için Avrupa'nın en iyi forvetlerinden birisi. Ben onu beğeniyorum. Ayrıca bana kızgın olabilir. Onu City'de çok fazla oynatamadım, iyi forvetlerimiz vardı. nbsp;Eğer gelmek isterse, bizim için iyi bir opsiyon olabilir, neden olmasın" diye konuştu.
"IZET'E İNANIYORUM"
Galatasaray forması giyen Bosnalı Izet Hajrovıc'i de değerlendiren İtalyan Roberto Mancini, "Izet'e inanıyorum. O gerçekten iyi bir oyuncu olabilir. Daha çok genç ve çalışması gerek. Chelsea maçında onu çok erken oyundan aldım. Sonra onunla konuştum. Kötü oynadığı için değil, taktiksel bir durum nedeniyle onu oyundan çıkardım. Galatasaray büyük bir takım. Onun çalışması çok önemli" dedi. (ntvspor)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...