Inter'den Bayern'in yıldızına 20 milyon avroluk teklif

Inter'den Bayern'in yıldızına 20 milyon avroluk teklif

SPOR Haberleri

İtalyan ekibi Inter'in Bayern Munih'in Hırvat yıldızı Mario Mandzukic'i transfer etmek istediği iddia edildi.

İtalyan ekibi Inter'in Bayern Munih'in Hırvat yıldızı Mario Mandzukic'i transfer etmek istediği iddia edildi. Inter'in bu transfer için 20 milyon euroluk teklif yapacağı da aktarıldı. Gelecek sezon için çok güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Inter'de teknik direktör Walter Mazzarri'nin yönetimden Mario Mandzukic'i kesin olarak istediği kaydedildi. Bu sezon zaman zaman yedek kalan ve Bayern Munih'in gelecek sezon için Robert Lewandowski'yi takıma kazandırmasının ardından sıkı bir forma rekabetine girmesi gerekecek olan Hırvat oyuncunun da Inter'den gelecek olan teklife sıcak bakabileceği vurguılandı.
Geçen sezonun başında Wolfsburg'dan 12 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen 27 yaşındaki oyuncu bu sezon Bavyera ekibiyle 31 maçta forma giyerken 21 kez gol sevinci yaşadı. (sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...