Dünyanın en ince telefonu piyasaya çıkıyor

Dünyanın en ince telefonu piyasaya çıkıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

5.5mm kalınlığındaki Gionee Elife S5.5'in 18 Martta satışa sunulacağı duyuruldu.

Önümüzdeki hafta satışa sunulacak olan Android tabanlı işletim sistemli Gionee Elife S5.5,'in 40 ülkede satışa sunulacak.
Çinli telefon üreticileri incelik yarışını bir adım daha ileri götürerek 5.5 mm kalınlığında telefon yapmayı başardı. Gionee Elife S5.5 isminden de anlaşılabileceği gibi 5.5 mm kalınlığıyla, dünyanın en ince telefonu unvanını eline geçirmeye hazırlanıyor. nbsp;Adını ilk defa geçtiğimiz yıl duyuran Gionee, dünyanın en ince akıllı telefonu Elife S5.5'i 187 Martta satışa sunuyor.


Gionee-Elife-S5-5-1
5 inç boyutunda 1080p Full HD dokunmatik ekranın yer aldığı Gionee Elife S5.5'de, 8 çekirdekli 1.78GHz işlemci, 2GB RAM, 16GB dahili depolama alanı, 13 mega piksel çözünürlüğünde arka kamera, 5 mega piksel çözünürlüğünde ön kamera ve 2.300 mAh kapasiteli batarya görev yapıyor. nbsp;Gionee Elife S5.5, Gionee'nin geliştirdiği Android tabanlı Amigo işletim sistemini kullanıyor.


Gionee-Elife-S5-5-2
40 ülkede satışa sunulacak olan Gionee Elife S5.5, ilk olark 374 dolar /269 Euro'dan Çin'de piyasaya çıkıyor. Telefonun diğer ülkelerdeki fiyatının vergiler ve harçlardan dolayı biraz daha yüksek olması bekleniyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...