Fikret Orman: Galatasaray, Chelsea'yi elerse...

Fikret Orman: Galatasaray, Chelsea'yi elerse...

SPOR Haberleri

360 ekranlarında yayınlanan Centilmenler Programı'na konuk olan Fikret Orman, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

360 ekranlarında yayınlanan Centilmenler Programı'na konuk olan Fikret Orman, program öncesi 360 Spor Servisi'nin sorularını yanıtladı. Orman, Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı ve olaylı Trabzonspor – Fenerbahçe maçı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. - Bu hafta oynayacağınız Rizespor maçıyla ilgili ne söylemek istersiniz?
"Rize benim memleketim, ama önce köyüme uğramak istiyorum. Karadeniz'de çok yağmur var, umarım yağış olmaz. Centilmence maç olur."
- Trabzonspor- Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar için ne söylersiniz? Bu tür olayların yaşanmaması için neler yapılmalı?
-"İki dost camianın oynadığı maçlara çok yorum yapmak istemiyorum . Spor yöneticilerinin maçları, insanları germemesini, bu duruma özen göstermesini öneriyorum. İnsanlara bunun seyir zevki olan bir spor olduğunu göstermek gerek."
- Şampiyonluk şansınızı nasıl değerlendirirsiniz?
"Beşiktaş tabii ki şampiyonlukta iddialı bir ekip. İddialı da olması lazım. Önümüzde alıcağımız çok puan olduğuna inanıyorum."
- Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Metin Keçeli yeni stadın gelecek sezona yetişmeyeceğini söyledi, bununla ilgili ne söylemek istersiniz? nbsp;
-"Metin abi çok sevdiğimiz büyüğümüzdür. Ben 1978-79'dan beri tanırım. Onun lafını tenakuz edecek bir şey söylemeyeyim ama ben de bir camianın başkanıyım. Beşiktaş gelecek sezonun başlangıcından itibaren yeni yapılan Vodafone Arena'da oynayacak. Biz de o gayret içerisindeyiz. Ben bu açıklamayı birçok kez yaptım. Metin abi bu baskıyı benim üzerimden almak için bu açıklamayı yapmıştır."
- Galatasaray'ın Şampyionlar Ligi'ndeki Chelsea maçıyla ilgili düşünceleriniz neler?
"Galatasaray'a başarılar dilerim. Umarım tur atlar. Bundan keyif alırım. Biz Chelsea'yi Londra'da 2-0 yenmiştik. Sergen müthiş bir maç çıkarmıştı. Umarım bu maçta da Galatasaray'ın oyuncularından biri güzel bir maç çıkarır ve Galatasaray tur atlar. "
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...