Fener'e iki iyi, bir kötü haber

/ Kaynak: İHA
Fener'e iki iyi, bir kötü haber

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe'de sakatlıkları sona eren Egemen Korkmaz ve Raul Meireles takımla çalışırken, dün sakatlanan Gökhan Gönül ise özel program dahilinde çalıştı.

Fenerbahçe, Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri'nde bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Egemen Korkmaz ve Raul Meireles, bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı. Teknik Direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenman saat 10.30'da başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 3 ayrı grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Dar alanda hücum-defans organizasyonlarının ardından yine dar alanda yapılan çift kale maçla antrenman noktalandı.
PASTA SÜRPRİZİ
Dünkü antrenmanda sol bacak alt adalesine darbe alan Caner Erkin ile sağ dizindeki ağrıları nedeniyle dünkü antrenmanı yarım bırakan Gökhan Gönül, takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı. Bu arada antrenman sonrasında bir taraftar, yaptırdığı özel pastayı, futbolcular ve teknik ekibe ikram etti. Sarı lacivertli ekipte Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıkları, 15 Mart Cumartesi günü yapılacak antrenmanla tamamlanacak. Saat 18.00'de başlayacak bu antrenman, basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...