Beşiktaş'ın Rize kafilesi belli oldu, 4 isim yok

/ Kaynak: AA
Beşiktaş'ın Rize kafilesi belli oldu, 4 isim yok

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş'ın Rize kafilesi belli oldu. Deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Beşiktaş, Rize'ye doğru yola çıktı.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Beşiktaş, Rize'ye gitti.Hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla tamamlayan siyah-beyazlı takım, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Trabzon'a hareket etti. Kulüp ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kavalcı, Faik Akdil, Ahmet Ürkmezgil, Yalçın Kaya Yılmaz ile Erdal Torunoğulları'nın da yer aldığı Beşiktaş kafilesi, Trabzon'dan kara yoluyla Rize'ye geçecek.Tedavilerine devam edilen Sivok, Fernandes ve Dany'nin yanı sıra Escude'nin dahil edilmediği 21 kişilik kadroya, sakatlığı büyük ölçüde geçen Almeida da alındı.
Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor maçı kadrosunda şu futbolcular yer alıyor: Tolga Zengin, Cenk Gönen, Emre Metin, İsmail Köybaşı, Franco, Ersan Adem Gülüm, Uğur Boral, Serdar Kurtuluş, Motta, Muhammed Demirci, Jones, Holosko, Kerim Frei, Necip Uysal, Gökhan Töre, Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Veli Kavlak, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek ve Almeida.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...