İspanyollardan Aziz Yıldırım'a çarpıcı suçlama!

/ Kaynak: DHA
İspanyollardan Aziz Yıldırım'a çarpıcı suçlama!

SPOR Haberleri  / DHA

Fenerbahçe yönetiminin hakemlere hediyeler verdiğini iddia eden İspanyollar, Sarı-lacivertli kulüp aleyhine dava açmaya hazırlanıyor.

Basketbolda Unicaja Malaga takımının THY Euroleague Top 16 E grubu 10. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Ülker ile oynadığı maç öncesi Fenerbahçe yönetiminin hakemlere hediyeler verdiğini iddia eden İspanyollar, Sarı-lacivertli kulüp aleyhine dava açmaya hazırlandığı öğrenildi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Türkiye Spor Toto Süper Ligi'nde daha önce bazı maçlarda şike yapmaktan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldığını hatırlatan gazeteler, Yıldırım'ın Türkiye'de bir televizyon programında Euroleague hakemlerine hediyeler aldığını itiraf ettiğini ve bunun da rüşvet anlamı taşıyacağını belirtti.Unicaja Malaga aleyhine karşılaşmanın bitimine 20 saniye kala tartışmalı kararlar vermesini hediyelerin bir sonucu olabileceğini ima eden Diariosur gazetesi, Başkan Aziz Yıldırım'ın hakemlerle ilgili açıklamasına açıklık getirmesini istedi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...