Orduspor'da Süper Lig hesapları

/ Kaynak: AA
Orduspor'da Süper Lig hesapları

SPOR Haberleri  / AA

Orduspor Kulüp Basın Sözcüsü Türkmen:"İlk iki sırada ligin güçlü ekipleri var. Eğer Adana Demirspor maçını kazanırsak avantajlı duruma geliriz"

PTT 1. Lig'de 56 puanla 3. sırada yer alan Orduspor'da kulüp basın sözcüsü Adem Türkmen, pazar günü deplasmanda Adana Demirspor ile oynayacakları maça ilişkin, "İlk iki sırada ligin güçlü ekipleri var. Eğer Adana Demirspor maçını kazanırsak avantajlı duruma geliriz" dedi. Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Adana Demirspor'un evinde iyi oynayan bir takım olduğunu söyledi.
nbsp;Deplasmanda kendilerini zor bir maç beklediğini vurgulayan Türkmen, "Futbolcularımızın, mevcut durumumuzun farkında olduğunu düşünüyorum. Bu ciddiyette gerekeni yapacaklarına inanıyorum. Telafisi olmayan zor maçlar oynanıyor. O sebeple hiçbir maç kolay geçmeyecek. Ligin son sırasındaki takım bile olsa o maçtan güçlü çıkmak zorundasınız. Aski takdirde istenmeyen sonuçlar olabilir. Bundan dolayı çok ciddi bir maç bizi bekliyor" diye konuştu. Ligin üst sırasındaki takımların puan konusunda birbirine yakın olduğunu dile getiren Türkmen, "İlk iki sırada ligin güçlü ekipleri var. Eğer Adana Demirspor maçını kazanırsak avantajlı duruma geliriz. O sebeple çok önemli bir maç olduğunu düşünüyorum. İnşallah Ordu'ya galibiyetle döneceğiz" ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...