'Paralel ablalar' gizli kamerada! - İZLE

'Paralel ablalar' gizli kamerada! - İZLE

GÜNDEM Haberleri

Başbakan'ın dikkatli olunmasını söylediği 'paralel yapı'nın ablalarını bir vatandaş cep telefonuyla gizlice görüntüledi.

Ele geçirilen bu görüntüler Hatay Kırıkhan'dan. Ablalar ev ziyaretinde.. Ziyaretin sebebi yerel seçimler.. Bir grup kadın, ev sahibinden AK Parti'ye hiçbir şekilde oy vermemesini istiyor. Ancak aldıkları tokat gibi cevap üzerine şaşkınlık yaşıyorlar. Ev sahibinin AK Parti'ye oy vereceğini söylemesi üzerine kara propaganda ve ikna çalışması başlıyor.

PARALEL POLİSLERİN 'KASET' OYUNU

Geçtiğimiz haftalarda paralel yapının iki yılda toplam 509 bin 516 kişiyi dinlediği tespit edilmişti. Peki bu dinlemeler sona erdi mi? Hatay'da yaşananlar dinlemelerin hala sürdüğünü ortaya çıkardı.

A Haber Yurt Haberler Şefi, ziyaret edilen evde AK Parti aleyhine yapılan kara propagandayı görüntüleyen bir vatandaşa ulaştı.

Yurt haberler şefi söz konusu görüntüleri alması için A Haber Hatay muhabirini vatandaşla buluşma noktasına yönlendirdi.

Ancak Hatay Kırıkhan'da görüntüleri çeken vatandaşla A Haber Muhabiri büyük bir sürprizle karşılaştı.

Çünkü buluşma yerinde onları kendilerini A Haber Muhabiri olarak tanıtan sivil polisler karşıladı.
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...