Kurtlar Vadisi Pusu 218 - İZLE

Kurtlar Vadisi Pusu 218 - İZLE

GÜNDEM Haberleri

Kurtlar Vadisi Pusu 218 bölüm linki burada. Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm Kurtlar Vadisi full izle haberi için hemen tıklayın! KVP son bölüm izle.

KVP izle. Kurtlar Vadisi Pusu 219. bölümde son zamanların en fazla ses getiren konusu yolsuzluk işlendi. Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm izleme bağlantıları haberimizde yer almaktadır.
##tgvideo##
Kurtlar Vadisi Pusu218. bölümü ile ekranlara geldi.Kurtlar Vadisi Pusu218. bölümde büyük yolsuzluk operasyonunu ele aldı.Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm de operasyonun soru mlusu Penislvanya olarak yoruml andı. Yolsuzluk operasyonunun tüm aşamalarının ele alındığı Kurtlar Vadisi Pusu218. bölüm izleme bağlantılarını sizler için payl aştık.Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm ü yeniden izlemek isterseniz aşağıda paylaştığımız bağlantılardan yararlanabilirs iniz. Kurtlar Vadisi Pusu218. bölüm full izle. Buna ilave olarak Kurtla r Vadisi Pusu son bölüm frag manı da aşağıda yer almakta dır.

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İZLE

Kurtlar Vadisi Pusu218.bölüm fragmanı.Kurtlar Vadisi Pusu 218.bölüm fragmanıveKurtlar Vadisi Pusu 218.bölümhakkında detaylar. Ekranların tam 11 yıldır en fazla izlenen dizisiKurtlar Vadisi Pusu13 Mart Perşembe akşamı 218.bölümü ile ekranlara gelecek.Kurtlar Vadisi Pususon bölümde yaşanan gelişmelerden sonraKurtlar Vadisi Pususeverler KVP 218.bölümü adeta iple çekiyor.Kurtlar Vadisi Pusu218.bölüm fragmanı yayına girdiği an itibariyle tg.com adresinde sizlerle.Kurtlar Vadisi Pusu218.bölüm fragmanı ve en güncelKurtlar Vadisi Pusuhaberleri.

Kurtlar Vadisi Pususon bölümde neler yaşandı?

Kurtlar Vadisi Pususon bölümde merakla beklenen buluşma gerçekleşti. Polat Alemdar ve Savcı Leyla hastanede yüzleşti. Savcı Leyla'nın kardeşini kaybetmesinin ardından kendisine destek olmak için Leyla'nın karşısına çıkan Polat, Savcı Leyla'ya adeta hayat veriyor. Cahit tapınakçıların yetenekli komutanı Kane'yi almak için Polat Alemdar'dan talimat alıyor. Kane ve büyük üstad ise Türkiye'den çıkmanın planlarını yapıyor. Rusların eline düşen Şamil, Ruslar tarafından kontrol altına alınır ve onların talimatları doğrultusunda hareket eder. Bu gelişmelerin ardındanKurtlar Vadisi Pusu218.bölümde neler olacak? Vadi severlerin merakla beklediğiKurtlar Vadisi Pusu218.bölüm fragmanı veKurtlar Vadisi Pusu218.bölüm full izleme bağlantısı (Kurtlar Vadisi Pusu218.bölüm yayınlandıktan sonra) bu adresten sizlerle olacak. Kurtlar Vadisi Pusu 218.bölüm fragmanı ve en güncel Kurtlar Vadisi Pusu haberlerinden haberdar olmak için bizi izlemeye devam edin.

1080P BLU RAY Kurtlar Vadisi Pusu izle.Kurtlar Vadisi Pusu218.bölüm Full izle.Kurtlar Vadisi Pusu218.bölümün tamamını izle.Kurtlar Vadisi Pusu218.bölümün tekrarını izle.Kurtlar Vadisi Pusuyeni bölüm full izle.Kurtlar Vadisi Pususon bölüm izle.Kurtlar Vadisi Pusu6 Mart Perşembe akşamına damga vurdu.Kurtlar Vadisi Pusu218.bölümü ile Vadi severleri ekrana kilitledi.Kurtlar Vadisi Pusu218.bölümün özeti..

Kurtlar Vadisi Pusu218.bölüm full izle. Kara ve KGT ekibi tapınakçıların komutanı Kane'yi ele geçiriyor. Fakat tapınakçılar Ruslar sayesinde Kane'yi geri alıyor. Margaret Savcı Leyla'nın kardeşini öldürüyor.Kurtlar Vadisi Pusu218.bölümün en özel sahnesi Polat Alemdar ve Savcı Leyla'nın buluşması oldu.Kurtlar Vadisi Pusu218.bölümde Polat Alemdar uzun bir aradan sonra kendisini öldü bilen Savcı Leyla'nın karşısına dikiliyor. Kurtlar Vadisi Pusu 218.bölümde başka hangi gelişmeler var?Kurtlar Vadisi Pusu218.bölümün final sahnesinde neler yaşandı? Detaylar ve daha fazlası Kurtlar Vadisi Pusu 218.bölümde .Kurtlar Vadisi Pusu218.bölüm kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için tg.com.tr adresinde sizlerle.Kurtlar Vadisi Pusu218.bölüm full izlemek için KVP 218.bölüm full izleme bağlantısına tıklamanız yeterli. İyi seyirler..

BUNU BİLİYOR MUYDUNUZ?
'Polat Alemdar' turizm sektörüne giriyor
Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, Pana Film ekibiyle bir turizm yatırım şirketi kurdu.
Daha önce Kıbrıs'ta yapmak istediği otel yatırımını izin iptali nedeniyle tamamlayamayan Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, Pana Film ekibiyle bir turizm yatırım şirketi kurdu. 10 milyon TL sermayeli yeni şirket Pana Turizm Yatırım'ın ticaret konusu oteller.. Şaşmaz da yeni kurulan şirketin %21 hisselerine sahip.
10.7 milyon TL sermayeli şirket Şubat ayında kuruldu. En büyük ortağı %26'lık payıyla Pana Film. Necati Şaşmaz ve Necati Şaşmaz'ın ağabeyi, ve Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı Hilmi Zübeyr Şaşmaz'ın da %21'şer payı olduğu şirkette Kurtlar Vadisi'nin senaristi Cüneyt Aysan da ortaklar arasında yer alıyor.
Son olarak, Gezi olayları sonrasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından adından sıkça söz edilen Necati Şaşmaz aslında otelcilik mezunu. Kıbrıs'a dev bir otel ve film platosu kurmak için 2012 yılında harekete geçmişti. Ancak, KKTC'nin Karpaz Yarımadası'ndaki bu büyük inşaatın izinleri, Bakanlar Kurulu tarafından koruma altında olduğu gerekçesiyle iptal edilmişti.
11 EYLÜL YAŞANMASA TURİZMCİ OLACAKTI
Aslında Kanada'da otelcilik okuyan Şaşmaz'ın ABD'de Philadelphia'da bir otelde staj deneyimi de var.
Necati Şaşmaz Mesut Yar'a verdiği bir röportajda 11 Eylül olayları olmasa, ABD'de kalıp bir otel kurup belki de zincir sistemine girişeceğini anlatmıştı.
Dizi Projeleri arasında Ekmek Teknesi, Kurtlar Vadisi, Eşref Saati, Halil İbrahim Sofrası, Kurt Kanunu gibi yapımlar bulunan Pana Film'in sinema projeleri arasında 3 Kurtlar Vadisi filmi, bir de Muro adlı film yer alıyor. Pana Film yetkilileri yeni kurdukları şirketle ile ilgili olarak haberin çıktığı süreye kadar geçen bir yorum yapmadı.

Kurtlar Vadisi Pusu 218. bölüm 'Muhterem Bey' sahnesi - İZLE

Kurtlar Vadisi Pusu, 'paralel yapı' sahneleriyle olay oldu - İZLE

Kurtlar Vadisi Pusu 'TIR operasyonu' sahnesi - İZLE

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İZLE
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...