Öğrencileri atan yurt kapatıldı

/ Kaynak: AA
Öğrencileri atan yurt kapatıldı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Erdoğan ve AK Parti aleyhinde video izletilmesine karşı çıkan öğrencileri atan, yurt bir aylığına kapatıldı.

Düzce'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti aleyhinde video izletilmesine karşı çıkan öğrencilerin yurttan atıldığı iddiası üzerine soruşturma başlatan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, söz konusu yurdun bir ay süreyle kapatılmasına karar verdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bahsi geçen öğrenci yurdu ile ilgili kamuoyunda çıkan haberler ve AK Parti İl Başkanlığından gelen şikayet dilekçesi doğrultusunda inceleme başlattıklarını söyledi.

Yapılan inceleme sonucunda 12 Mart Salı gününden itibaren bu yurttaki yöneticilerle ilgili Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulduğunu belirten Yurtman, "Ayarıca bahsi geçen özel yurtta yöneticilerinin kanunlara aykırı davranmasından dolayı Denetleme Kurulu'nun raporuna göre 1 ay süreyle idari kapatma cezası verilmiştir" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...