Hakem İlker Meral maça damga vurdu

Hakem İlker Meral maça damga vurdu

SPOR Haberleri

Karabükspor Galatasaray maçından canlı notlar.

Erciyes (D), Gaziantep ve Bursa (D) karşısında üst üste 3 yenilgi alan Karabükspor, Galatasaray karşısına hem gergin hem de sarı kart cezalıları Yiğit İncedemir ve Ahmet İlhan'dan yoksun çıktı.

Sarı-kırmızılıların çok güçlü olduğu orta sahayı Jones'la destekleyen Tolunay Kafkas, en yetenekli oyuncularından Hamroun'u ise yedeğe çekti. Kafkas belli ki Galatasaray'ın Selçuk-Melo merkezli hücum planlarına set çekmeyi hedefliyordu ve ilk 15 dakikada başarılı da oldu. Ancak göbekten gelmekte zorlanan sarı-kırmızılılar, Alex Telles ve Sneijder'le sol kanadı etkili biçimde kullanmaya başlayarak bir anda oyunda üstünlüğü ele geçirdi. Sabri ve Burak'ın görev yaptığı sağ kanat ise hemen hemen hiç çalışmadı.

Burak ve Drogba ile ilk yarıda üç kez gole çok yaklaşan Galatasaray, Yekta'nın da zaman zaman katıldığı ön alan presiyle Karabük'ü ciddi şekilde baskı altına aldı. Fakat sarı-kırmızılı takımda eksik olan bir şey vardı o da deplasman özgüveniydi. Baskının dozu ve şutların kalitesi biraz daha yüksek olsa goller peş peşe gelebilirdi çünkü Karabük özellikle 20-35 aralığında oyundan bir hayli düşmüştü.

Hakem İlker Meral ilk yarı boyunca çok fazla düdük çaldı. Nizami temaslar için verdiği faul kararları tecrübesine yakışmadı.

İshak'ın, Burak'a ceza alanı içindeki teması devre sonunda çok tartışıdı ancak hakem bence oyunu devam ettirerek doğru karar verdi. Çünkü bu temas penaltı için yeterli değildi.

ANALİZ
LEVENT KALKAN / MİLLİYET

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...