ATV ve Pana Film'den Kurtlar Vadisi Pusu açıklaması!

ATV ve Pana Film'den Kurtlar Vadisi Pusu açıklaması!

MAGAZİN Haberleri

ATV ve Pana Film'den Kutlar Vadisi Pusu hakkında çıkan haberlere yönelik açıklamalarda bulundu. İşte o açıklama...

ATV'den yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bazı medya kuruluşlarında, "Çalık Grubu'nun Kurtlar Vadisi Pusu için 15 Milyon TL ödeme yaptığı" şeklinde çıkan haberler hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Atv, Pana Film'e Kurtlar Vadisi Pusu projesi için olan bölüm bedellerini periyodik şekilde ödemektedir. Bunun dışında iddia edildiği gibi herhangi bir ödeme söz konusu değildir. nbsp;


Pana Film'in açıklaması ise şu şekilde; nbsp;"Bazı medya kuruluşlarında Çalık Gurubu'nun Kurtlar Vadisi Pusu projesi için 15 milyon TL ödeme yaptığı şekilde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Yayıncı kuruluş ATV, Pana Film'e Kurtlar Vadisi Pusu projesi için yapılan sözleşme gereği bölüm bedellerini periyodik şekilde ödemektedir. Bunun dışında bir takım medya kuruluşlarınca iddia edildiği şekilde tarafımıza herhangi bir ödeme yapılması söz konusu değildir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...