Hacıosmanoğlu: 'Bu cezayı hak etmedik'

Hacıosmanoğlu: 'Bu cezayı hak etmedik'

SPOR Haberleri

Verilen 6 maç seyircisiz oynama cezasına isyan eden Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, 'Tahkim'e itirazımızı yapacağız hatta duruşma isteyeceğiz' dedi.

PFDK'nın, Fenerbahçe maçında sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle Trabzonspor'a 6 maç seyircisiz oynama cezası vermesi camiayı şok etti. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Biz 'Cezayı hak etmedik' demiyoruz. Kaldı ki biz daha ilk gün 'Cezamız neyse çekeriz ve buna da itiraz etmeyiz' dedik. Ama ortada hak etmediğimiz bir ceza var. Bu nedenle gereğini yaparız. Tahkim Kurulu'na itirazımızı yapacağız hatta duruşma isteyeceğiz. Nasip olursa o duruşmaya da kulübüm adına katılacağım. Benim sorularıma nasıl cevap verecekler" dedi. Hacıosmanoğlu, "Bu ceza bana, şike konusunda verdikleri kararı hatırlattı. Kim olduğunu dahi bilmediğiniz ve stada gelen bir taraftarın attığı çakmaktan sorumlu tutuluyorsunuz. Ama 2 asbaşkanının suç işlediğine karar verdiğiniz bir konuda bağlı oldukları kulübü bu konuda sorumlu tutmuyorsunuz" ifadelerini kullandı.


Görüntülerle savunma yapılacak
Trabzonspor düğmeye bastı… Rakip takımların İstanbul'daki maçlarda çıkan saha olaylarından oluşan detaylı bir görüntülü savunma hazırlayacak olan bordo-mavililer, Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarının sahaya girdiği maçlarda verilen cezaları örnek olarak gösterecek. Savunmada, Avni Aker'de taraftarın sahaya girmediği ve hiç kimsenin yaralanmadığı özellikle vurgulanacak.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...