Karabük'ten ilginç taktik! El ele duvar ördü...

Karabük'ten ilginç taktik! El ele duvar ördü...

SPOR Haberleri

Karabük'ün maç içinde savunmada uyguladığı bir taktik ilgi çekti.

Sarı-kırmızılıların duran top organizasyonlarında ceza sahasında el ele tutuşan Karabüksporlu futbolcular araya Galatasaraylı futbolcuların sızmasını önleyerek değişik bir savunma kurgusu ortaya koydu. Karabük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, bu taktikle ilgili olarak, "Bu mesafe ayarlama için yaptığımız bir çalışmaydı ama oyuncular elleri bırakmayı unuttular" dedi. nbsp;
Verilmeyen faul sinirleri gerdi
İlk yarının son saniyesinde Karabük'te gerginlik yaşandı. 45+1. dakikada Melo'yu topsuz pozisyonda Erkan Kaş, 4. hakem İsmail Şencan'ın önünde çelme takıp yere düşürdü. Bu hareket Galatasaray teknik heyeti ve futbolcularını çıldırttı. Mancini de, soyunma odasına gitmeden evvel bu sert hareket nedeniyle soluğu Tugay Kerimoğlu ile birlikte İlker Meral'in yanında aldı ve tepki gösterdi. Bu sırada Sneijder da sinirli bir şekilde hakemin bu hareketi pas geçmesi ve ilk yarıda verdiği kararlar nedeniyle Meral'a bağırdı. Hollandalı yıldızın ısrarlı itirazı üzerine Karabükspor İdari Menajeri Tarık Yurttaş, Sneijder'ı itmesi dikkat çekti. Hollandalı ile Yurttaş arasında tansiyon yükselirken, yıldız oyuncu zor teskin edildi. Bu arada sahaya çakmak atıldığı gözlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...