Piton, köpeği yuttu zincire takıldı

Piton, köpeği yuttu zincire takıldı

YAŞAM Haberleri

Avustralya'da bir kadın, sabah uyandığında köpeğini yürüyüşe çıkarmak için yanına gitti. Ancak pitonun yılanının köpeği yuttuğunu görünce şoka girdi.

Yılanın ağzından da köpeğin bağlı olduğu zincirin sarktığı bildirildi. Kadının, Caniaba'daki evinde köpeği, çevredeki yabani hayvanlara zarar vermesin diye kulübeye zincirlediği bildirildi. 2,5 metre uzunluğundaki yılanın, köpeği yuttuktan sonra zincirden dolayı kulübeden ayrılamadığı kaydedildi. Kadının haber verdiği yabani hayvanlar kurtarma ve eğitim kurumu WIRES'ten Sue Ulyatt, "Kadın, yabani hayvanlara zarar vermemesi için köpeğini gece zincirlemekle doğru yapmış. Sabah uyandığında da kulübede köpeği yerine dev bir piton görmüş" diye konuştu. Kadının, köpeğini yedi diye yılanı suçlamadığı ifade edildi.
Yılanın, kusarak zincir ve köpekten geriye kalanları çıkarması beklenecek, kusmazsa zincir ameliyatla çıkarılacak. Pitonun, yutmadan önce köpeği boğduğu sanılıyor. Yılan ameliyat sonrasında doğaya bırakılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...