Şanlıurfa'da yürek burkan kaza! Mehmet'ten geriye kalemi kaldı

/ Kaynak: İHA
Şanlıurfa'da yürek burkan kaza! Mehmet'ten geriye kalemi kaldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

7 yaşındaki Mehmet karşıdan karşıya geçmek isterken minibüsün altında kalarak öldü. Öfkeli kalabalık aracı ateşe verdi.

Şanlıurfa'nın Uğurlu beldesinde Mehmet Ali E. yönetimindeki minibüs, ilköğretim okulunda eğitim gören ve ders çıkışı evine gitmek için karşıdan karşıya geçmeye çalışan Mehmet Çetindağ'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle yolda sürüklenen minik Mehmet, olay yerinde hayatını kaybetti. Öğrencinin elindeki kalemler ise yola saçıldı. Paniğe kapılan Ergün ise aracını bırakıp, olay yerinden kaçtı. Ergün, kısa süre sonra jandarmaya teslim oldu. Belde sakinleri ise bu sırada olay yerinde toplanmaya başladı. Kanlar içinde yerde cansız yatan Çetindağ'ı gören yakınları gözyaşına boğuldu. Öfkesi büyüyen kalabalık, minibüsü taş yağmuruna tutup ardından ateşe verdi. Ortalık savaş alanına dönerken, kalabalık, yolu da trafiğe kapattı. Olay yerine zırhlı araçlarla çok sayıda jandarma sevk edildi. Ortalık sakinleştikten sonra çocuğun cesedi otopsi için morga kaldırıldı.


KARŞIDAN KARŞIYA GEÇEMEDİ

Uğurlu İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi Mehmet Çetindağ, çarpmanın etkisiyle yolda sürüklendi ve elinde bulunan kalemler işte böyle yola saçıldı. Minibüs sürücüsünün olay yerinden kaçmasına sinirlenen öfkeli kalabalık ise minibüsü ateşe verdi. Minibüs hurdaya döndü.





YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...