Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da Drogba'dan sonra o yıldız da ayrılmak istiyor!

Galatasaray'da Drogba'dan sonra o yıldız da ayrılmak istiyor!

SPOR Haberleri

Karabükspor deplasmanından 1 puanla dönen Galatasaray'da, Mancini'nin kadro tercihleri yine tartışma konusu oldu.

Bu sezon deplasmanlardaki kötü oyununu Karabük'te de sürdüren Galatasaray, şampiyonluk mücadelesinde çok kritik 2 puanı hanesine yazdıramadı. Mancini'nin kadroya almadığı Eboue çılgına döndü, ayrılmak istiyor. Fenerbahçe'nin olası Erciyesspor galibiyeti ve Trabzonspor maçının 3-0 sarı-lacivertlilerin lehine tescil edilmesi sonucunda, sarı-kırmızılılar liderden 8 puan uzakta kalacak. Öte yandan, Beşiktaş bugün Rizespor'u devirirse Galatasaray ile aynı puana gelecek.


Mancinin tercihleri
Transferde sonsuz yetki verilen Roberto Mancini, oyuncu tercihlerinde de tartışma konusu. Özellikle kaybedilen puanların ardından bu tercihler daha fazla gündemde oluyor. İtalyan hocanın özellikle sağ bekte kontenjan sıkıntısından ötürü Emmanuel Eboue'yi kadroya almaması, Fildişili oyuncuyu adeta küstürdü.


Avrupa'da var, ligde yok
Eboue'nin oynadığı son lig maçlarına baktığımızda Galatasaray'ın farklı galibiyetleri göze çarpıyor. Aslan, sağ kanatta tecrübeli oyuncunun yer aldığı son iki lig maçında 6-1 ve 6-0'lık galibiyetler aldı. Roberto Mancini, Chelsea maçında yaptığı hata sonra ise Eboue'yi adeta fırçalamış, bu durum 'Mancini, Eboue'yi kafasından sildi' olarak yorumlamıştı.


Gitmek istiyor
2011'de Arsenal'den gelen Eboue yabancı sınırının önümüzdeki yıl daha da düşeceğini göz önüne alarak Galatasaray'dan ayrılmak istiyor. Fildişili sağ bekin 2014-15 sezonu sonuna kadar sarı-kırmızılılar ile sözleşmesi bulunuyor. (Eurosport)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...