Fener'e Yıldırım dopingi

Fener'e Yıldırım dopingi

SPOR Haberleri

Aziz Yıldırım, dün önce takım kaptanlarıyla bir araya geldi. Sonrasında formaya hasret kalan Salih Uçan'la moral konuşması yaptı.

Şampiyonluk yarışının kızışmasıyla takımı daha yakından takip etmeye başlayan Başkan Aziz Yıldırım son günlerde sık sık yaptığı gibi yine Samandıra'ya gelerek idmanı izledi. Neşeli olduğu görülen Aziz Yıldırım, antrenmanın ardından takım kaptanları Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'le bir görüşme gerçekleştirdi. Trabzon deplasmanında yaşananlar nedeniyle morali bozulan file bekçisine "Biz her zaman senin arkadayız" diyerek sahip çıkan Başkan Yıldırım, kaptanlara bu sezon kazanılacak şampiyonluğun önemini hatırlatırken, "Her hafta tansiyon biraz daha yükselecek. Bizim sizlerden tek beklentimiz sakin kalıp, futbolunuzu oynamanız. Geri kalan her şeyi biz hallederiz. Hiçbir şeyi kafanıza takmayın ve tamamen sahaya konsantre olun" ifadesini kullandı.
Oyuna gelmeyeceğiz
"Bizi çekmeye çalıştıkları oyunlara düşmeyeceğiz ve sezon sonunda şampiyon olacağız" diyen Yıldırım, kaptanlara, "Bu konuda size büyük görev düşüyor. Ne olursa olsun takımı olaylardan uzak tutun" talimatı verdi. Başkan Aziz Yıldırım, Ersun Yanal döneminde yeteri kadar süre alamayan ve hakkında sürekli transfer haberleri çıkan Salih Uçan'la ise özel bir görüşme gerçekleştirdi. Genç yıldıza nasihatlerde bulunan Yıldırım, "Sen sadece çalışmana bak. Ne transferi ne de başka bir şeyi düşünme. Bu camianın senden büyük beklentileri var. Unutulmazlar arasına girmek tamamen senin elinde. Hep daha fazla çalış. Gerisi kendiliğinden gelecek" sözleriyle moral aşıladı. nbsp;M.EMİN ULUÇ


Fener'e şok suçlama
Malaga merkezli Diario Sur gazetesi, THY Euroleague Top 16 E grubu 10. haftasında oynanan Fenerbahçe Ülker-Unicaja Malaga maçı öncesi sarı-lacivertli yönetiminin hakemlere hediyeler verdiğini iddia etti. Gazete, Fenerbahçe'nin 69-67 kazandığı maçta, hakemlerin bitimine 20 saniye kala Unicaja Malaga aleyhine tartışmalı kararlar verdiğini belirterek şike imasında bulundu. nbsp;
'Adalete Fener Yak'tılar
Başkanlığını Ali Koç'un yaptığı 1907 Fenerbahçe Derneği'nin yürüttüğü "Adalete Fener Yak" kampanyasına destek amacıyla Başkan Aziz Yıldırım, futbolcular ve teknik heyet dün imza attı. Öte yandan idmanı izleyen Yıldırım'a yöneticilerden Deniz Tolga Aytöre, eski yöneticilerden Ali Koç, Önder Fırat ve sanatçı Emre Karayel de eşlik etti. Yıldırım, Karayel'e forma hediye etti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...