İstanbul tesadüflere terk edilemez

İstanbul tesadüflere terk edilemez

YAŞAM Haberleri

Güngören'de modern bir meydanı hizmete açan Topbaş, "2017'de Bakırköy-Kirazlı-Bağcılar Metro Hattı ile Güngören metroyla buluşacak" dedi.

Güngören'de toplu açılış ve temel atma törenine katılan Başkan Kadir Topbaş, ilçenin yıllar sonra altında kültür merkezi, otopark, spor salonu ve İSMEK bulunan bir meydana kavuştuğu belirterek, "2017'de devreye girecek Bakırköy-Kirazlı-Bağcılar Metro Hattı ile Güngören metroyla buluşacak" dedi. Marmara Caddesi'ndeki Güngören Parkı'nda düzenlenen tören alanını dolduran vatandaşlar Başkan Kadir Topbaş'ı sevgi gösterileriyle karşıladı. Yoğun katılımın olduğu törende İstanbul Milletvekilleri Ömer Dinçer ve Ünal Kaçır Ulaştırma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yahya Baş ile Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman da yer aldı.
Bugün Mareşal Çakmak Parkı ile Güngören Spor Kompleksi'nin de temelini atacaklarını ifade eden Kadir Topbaş, İBB olarak sadece Güngören'e 329 milyon lira yatırım yaptıklarını söyledi. Topbaş, göreve geldiğinde Güngören'de nefes alınabilecek bir alan olmadığını, kamulaştırmalara nbsp;yaparak ve 50 milyon lira harcayarak Eski Magrus Fabrikası'nın alanını 16 bin metrekarelik Güngören Kent Parkı yaptıklarını söyledi. İstanbul ve Güngören'de ciddi değişimler yaşandığını ve şehrin yarınının çok daha farklı olacağını vurgulayan Topbaş, "Çok laf edenlerle, gerçekten hizmet aşkı olanları ayırt edecek duyguya sahip olduğunu biliyorum. İstanbul tesadüflere terk edilemez. İstanbul maceralara sürüklenemez. İstanbul ne olursa olsun denemez. İstanbul, İstanbul'u aşkı olmayanlara emanet edilemez. 30 Mart gecesi birilerinin hesapları kursağında kalacak" diye konuştu.
TOPBAŞ TAKSİCİLİK YAPTI
Güngören'de yenilenen taksi durağının açılışını gerçekleştiren Başkan Topbaş, bir sürprize imza attı. Taksi durağının çalan telefonuna bakan Kadir Topbaş, daha sonra direksiyona geçerek müşterinin ayağına gitti. nbsp;



Refik Fidan İSTANBUL İHA



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...