300 genç Burak Can ve şehit polis için yürüdü

/ Kaynak: İHA
300 genç Burak Can ve şehit polis için yürüdü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Ayazağa'da toplanan gençler, hayatını kaybeden Burakcan Karamanoğlu ile Tunceli'de vefat eden Şehit Polis Ahmet Küçüktağ'ı destek için eylem yaptı.

Sarıyer Ayazağa Mahallesi'den 19.00'da toplanan yaklaşık 300 kadar genç, Burakcan Karamanoğlu ile Polis Ahmet Küçüktağ lehine slogan atarak yürüyüş yaptı. Yeşiltepe mevkiden toplanan gençler slogan atarak Ayazağa parkına yürüdü. "Ayazağa uyuma şehidine sahip çık", "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Burakcan ölmedi, kalbimizde yaşıyor", "Polise kalkan eller kırılsın", "Hepimiz Burak'ız, hepimiz polisiz" şeklinde sloganlar atan gruba mahalle sakinleri de alkışlayarak destek verdi. Ellerinde Türk bayrağı ile dövizlerle yürüyüş yapan gençler, Ayazağa parkında İstiklal Marşı'nı okuduktan sonra olaysız bir şekilde eylemlerini bitirdi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...