Daum sık sık uyardı! 'Konsantre olun'

/ Kaynak: DHA
Daum sık sık uyardı! 'Konsantre olun'

SPOR Haberleri  / DHA

Bursaspor, Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Kayseri maçının provasının yapıldığı idmanda Alman hoca, takımı sık sık uyardı.

Pazartesi günü deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Bursaspor, bu mücadelenin taktik provasını bugün basına kapalı olarak gerçekleştirdiği antrenmanda yaptı. Teknik direktör Christoph Daum yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Sakatlıkları devam eden Serdar Aziz ile Caja takımdan ayrı olarak çalışırken, Ethem Ercan Pülgir antrenmanda yer almadığı belirtilirken Şener'in ise durumunun giderek iyiye gittiği belirtildi. Isınma koşuları ile başlayan antrenman istasyon çalışması ile devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde Kayserispor maçının taktik provası gerçekleştirildi. Teknik direktör Daum, futbolcuları sık sık maça konsantre olmaları yönünde uyarması dikkat çekti. Bursaspor, yarın yapacağı antrenman ile Kayserispor mücadelesinin hazırlıklarını tamamlayarak, Türk Hava Yolları'na ait özel uçak ile saat 16.00'da Yenişehir'den Kayseri'ye gidecek.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...