Paşa Gönlüm dizisinin yönetmeni değişti

Paşa Gönlüm dizisinin yönetmeni değişti

MAGAZİN Haberleri

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Paşa Gönlüm'de yönetmen krizi çözüldü. Hamdi Alkan'dan sonra koltuğa Kemal Uzunu oturacak

Kanal D'nin başrollerini Tarık Pabuççuoğlu, Kerem Atabeyoğlu, Sema Keçik, Derya Alabora, İsmail Filiz, Can Nergis, Leyla Feray, Hazar Motan, Yalçın Seyhan, Mehmet Şeker, Elif Taş, Efe Cebeci, Nilüfer Açıkalın ve Sezai Altekin'in paylaştıkları, yapımını D Productions'ın üstlendiği, senaryosu Gökhan Horzum ile Ekin Atalar'ın kaleme aldıkları ve yakında ekrana gelecek olan dizisi 'Paşa Gönlüm''ün çekimleri Beykoz'da devam ediyor. Mahallelerin sıcaklığını ve neşesini ekrana yansıtacak olan dizinin dizinin yönetmen koltuğuna da 3. bölümden itibaren Kemal Uzun oturacak. Dizinin ilk 2 bölümünü Hamdi Alkan yönetmişti. Alkan daha sonra Twitter hesabından projeden ayrıldığını duyurmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...