Drogba UEFA'ya konuştu: "Karmaşık duygular yaşıyorum"

Drogba UEFA'ya konuştu: "Karmaşık duygular yaşıyorum"

SPOR Haberleri

Chelsea'nin efsane futbolcuları arasında gösterilen Galatasaraylı Didier Drogba, Londra'daki maç öncesi duygularını UEFA'ya anlattı.

Stamford brıdge'deki mücadelede karışık duygular yaşayacağını vurgulayan Fildişi Sahilli yıldız, "Öncelikle eski takımımla ve arkadaşlarımla Londra'da karşılaşacak olmaktan mutluyum. Aynı zamanda benim için özel bir an ve ne tepki vereceğimi bilmiyorum. Orada 8 sene geçirdim, neler yaşanacağını merak ediyorum." dedi.

Chelsea'yi "Her şeyi tecrübe ettiğim kulüp" diyerek nitelendiren Didier Drogba, "Yüksek seviyede tecrübeler yaşadım, büyük maçlar oynadım. Bu dünyanın en iyi oyunuclarına daha çok yakınlaşmamı sağladı" ifadelerini kullandı.

Chelsea'ye gönül vermiş taraftarların kendisini sıcak bir şekilde karşılayacağını umduğunu vurgulayan 36 yaşındaki golcü, "Umarım Galatasaray turlar. Tabii ki zor olacak. Taraftarın sıcak bir karşılama göstereceğini düşünüyorum. Çünkü onları tanıyorum ve aramızda özel bir ilişki var. Onları tekrar görmek güzel olacak." şeklinde konuştu.

Didier Drogba, "Mourinho ile sadece 2 kere mesajlaştık. Bana, 'bu senin zamanın, keyfini çıkar' dedi. Ben de teşekkür ettim" diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...