Survivor kim elendi kim kaldı? DETAYLAR

Survivor kim elendi kim kaldı? DETAYLAR

GÜNDEM Haberleri

Survivor, kim elendi Bu haftaki Survivor'a kim veda etti Survivor'da elenen ünlü yarışmacı kim oldu Survivor eleme sonucu (18 Mart 2014)

Survivor 17 Mart 2014 kim elendi, 17.03.2014 Survivor 2.kim elendi, Survivor 17 mart 2014 pazartesi Ünlülerden ilk kim elendi, Survivor ünülerden kimler elemeye kaldı, Survivor ünlüler gönüllüler 17.03.2014 ödül oyununu

Survivor 17 Mart 2014 pazartesi ünlülerden EDA elendi

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 te 17 mart 2014 pazartesi akşamı Tolga Karel SMS sonucu en yüksek oyu alarak 1. seçildi. Tolga'nın seçtiği isim AKIN oldu. Dün yapılan ada konseyinde diğer seçilen isim ise EDA olmuştu.

AKIN ve EDA arasından sms sonucu düşük oy alan EDA yarışmadan elendi. Yapılan Sms sonucu Ünlülerden elenen EDA arkadaşlarına sarılarak adaya veda etti

ADA KONSEYİNDE ÜNLÜLERDEN KİM SEÇİLDİ

Survivor muhteşem bir geceye imza attı. Survivor'da konsey gecesiydi. Ünlüler dokunulmazlığı kaybetti ve takımdan iki kişinin ismi yazıldı. En çok oyu alan isimler Eda ve Tolga oldu.

Dokunulmalık yarışmasını kaybeden Ünlüler ada konseyinde 1 kişi seçecek. 2 aday ise en yüksek sms oy alan yarışmacı seçecek. Seçilen 2 adaydan ise sms sonucu en düşük oy olan kişi adaya veda edecek

2014 Survivor ünlüler yarışmacıları şu isimlerden oluşuyor

Tolga Karel (Oyuncu), Gökhan Keser (Oyuncu, şarkıcı), Ahmet Dursun (Futbolcu), İsmail Baki Tuncer (Komedyen),Duygu Bal (Voleybolcu), Merve Aydın (Milli atlet), Serenay Aktaş (Oyuncu), Eda Özerkan (Oyuncu).

survivor 2014 gönüllüler yarışmacıları

Mert Palavaroğlu, Turabi Çamkıran, Yiğit Dikmen, Akın Saatçi, Ertunga Gemuhluoğlu, Ekrem Toraman, Berna Sibel Deniz Canbeldek, Sahra Esra Işık, Müge Uzel, Emisa Samanta Mendes Gomes Avcı.

EN ÇOK OYU KİM ALDI

Pazar akşamı halk arasında yapılan sms oylamasında en çok oyu alan isim Tolga Karel oldu.

'YILANLARLA DOLU BİR ADADA YAŞAMAYI TERCİH ETTİM'

Karel 'Yalanlarla dolu bir adada yaşamaktansa yılanlarla dolu bir adada yaşamayı tercih ettim. Eksik olan adaletse hepimiz için adalet. Bunun olmasını istedim açıkçası' diyerek Eda'nın seçilmesinin de yerinde alınmış bir karar olmadığını söyleyerek adayının Akın olduğunu açıkladı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR

Pazar akşamı yapılan oylama sonucunda diğer adaydan daha az oy alarak Survivor'a veda eden isim ise Acun Ilıcalı tarafından Eda Özerkan olarak açıklandı.

Arkadaşları Eda'yı uğurlarken gözyaşlarını tutamadı.

SURVİVOR SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Survivor 2014 Yeni Bölüm Ünlüler Gönüllüler takımlarında kimler yarışıyor?


Survivor 2014 hızlı başladı ve ilk bölümde ada karıştı. Dominik'te yapılan 2014 Survivor yarışmasında bir ilk yaşandı ve kurallar değişti. Survivor 2014 6.bölüm fragmanı izle. Survivor adasında neler oluyor? Acun Survivor'da ada konseyinde yaptığı açıklamalarla yarışmaya damga vurdu. Survivor 2014 6.bölüm ada konseyinde yaşanan ilk ve Acun'un açıklamaları burada...Survivor adasında işler iyice kızıştı. Survivor 2014'de gönüllüler ve ünlüler arasında gerginlik artarken takım arası gruplaşmalar ilk günden itibaren kendini göstermeye başladı. Survivor 6.bölümde kimler elendi? Survivor 6.bölüm fragmanı izle. Survivor ile ilgili tüm detaylar tg.com.tr'de...

DUYGU BAL NEDEN GİTTİ

Survivor yarışmasının dikkat çeken sporcularından biri olan Duygu Bal, Survivor adasına neden gittiğini anlattı. Kalabalık bir aileye hasreti olduğunu anlatan Duygu Bal, "Önce annemle babamın ayrılığı, ardından annemin vefatı beni çok etkiledi. Yalnızlığı ve sessizliği sevmiyorum, bu nedenle de hep yaşamak için kalabalık semtler seçiyorum" diyerek düşüncelerimi onaylıyor. Survivor'a katılma nedeni de biraz bu. Hem içinde bulunduğu psikolojiden kurtulmak hem de Acun Ilıcalı'nın yaptığı işlerde hep bir aile ortamı olduğunu düşünmesi. Adada bunun bir kez daha yaşanacağına inancı tam" açıklamasında bulundu. Sporcu bayanlara karşı insanların ön yargılarına da kızan Duygu Bal, isyanını şöyle dillendirdi: "Hayatta en sinirlendiğim şey, bende var olmayan bir şeyin varmış gibi gösterilmesi. İnsanlar sporcu denince paspal bir tip olmamızı bekliyor. Saçımızı tepeden toplayalım, aman ha fön çektirmeyelim, hep eşofmanlarla dolaşalım. Hem zaten topuklu ayakkabı bizim neyimize!"

SURVİVOR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...