Bakan'dan fezleke resti

/ Kaynak: İHA
Bakan'dan fezleke resti

Politika Haberleri  / İHA

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri'nin Felahiye ilçesinde düzenlenen miting öncesinde soruları yanıtladı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, CHP'li vekillerin TBMM'ye verdiği dilekçe konusunda, "Bizim için herhangi bir sakınca yok. Bakan arkadaşların da talebi buydu. Bizim için sürpriz değil" dedi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri'nin Felahiye ilçesinde düzenlenen miting öncesinde soruları yanıtladı. Bakan Yıldız, eski bakanlar hakkında CHP'nin TBMM Başkanlığına verdiği fezleke dilekçesi için, "AK parti Meclis'in kendisidir. TBMM'deki herhangi bir değerlendirme ister muhalefet için olsun, ister iktidar için ne olursa olsun, biz Meclis'te bulunuruz. Sakınacak herhangi bir durum yok. Bakan arkadaşların da talebi budur. Bizim için sürpriz değil" diye konuştu.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...