Başbakan satranç dağıttı, izdiham oldu

/ Kaynak: İHA
Başbakan satranç dağıttı, izdiham oldu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başbakan Erdoğan Adana'da mitinginin ardından havalimanına giderken dağıttığı satranç takımlarını almak isteyen vatandaşlar izdihama neden oldu.

Başbakan Erdoğan, 30 Mart Mahalli İdareler seçimi öncesi düzenlenen miting için geldiği Adana'da yaklaşık 1.5 saat konuştuktan sonra eşi Emine Erdoğan ile birlikte partililere karanfil attı. Başbakan Erdoğan daha sonra Sular Caddesi'nden otobüsle Antalya'daki mitingine katılmak üzere havalimanına doğru hareket etti. Başbakan Erdoğan'ın geçtiği caddelerde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başbakan Erdoğan bu ilgi karşısında yanında bulunan satranç takımlarını vatandaşlara dağıttı. Başbakan Erdoğan'ın satranç takımlarını dağıtmasıyla birlikte izdiham yaşandı. Takımı almak isteyen bazı vatandaşlar yere düşerek ezilme tehlikesi geçirdi. Başbakan Erdoğan daha sonra havalimanına gelerek buradan Ana uçağıyla Antalya'ya eşi Emine Erdoğan ile birlikte hareket etti. Başbakan Erdoğan'ı Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ve AK Parti milletvekilleri uğurladı.
Başbakan satranç dağıttı, izdiham oldu

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...