Hüseyin Çelik'i takip eden gazeteciler darbedildi

/ Kaynak: AA
Hüseyin Çelik'i takip eden gazeteciler darbedildi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Konya'da seçim çalışması yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik'i takip eden gazeteciler, bir grup BDP'li tarafından darbedildi.

Cihanbeyli ilçesine bağlı Gölyazı beldesinde seçim çalışması yapan AK Parti Genel Başkanı Hüseyin Çelik'i takip eden gazeteciler, bir grup BDP'li tarafından darbedildi.


Kulu ilçesindeki toplu açılış töreninin ardından Gölyazı beldesine geçen Çelik ve beraberindeki konvoy, BDP seçim bürosu önünden geçti.


Bu sırada BDP'li yaklaşık 30-35 kişilik grup İmralı Cezaevi'nde ömür boyu hapse mahkum edilen Abdullah Öcalan lehine tezahüratta bulundu. Grup, "Berkin Elvan ölümsüzdür" pankartı açıp Başbakan Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde slogan attı.


AK Parti tarafından tahsis edilen araçtan inip, protestoyu görüntülemek isteyen basın mensupları ile BDP'liler arasında arbede yaşandı. nbsp;


Jandarmanın araya girmesiyle arbede sona erdi. Olayda AK Parti Konya İl Başkanlığı Basın Sorumlusu Şerif Onar'ın fotoğraf makinesi kırıldı. Selçuk Üniversitesi Televziyonu kameramanı da darbedildi. nbsp;


Çelik, Gölyazı beldesindeki miting alanındaki konuşmasına, darbedilen gazetecilere "geçmiş olsun" diyerek başladı. Çelik, "Gelen misafire ve basın mansubuna saldırmayacağız. Basın mensubu arkadaşlarıma, geçmiş olsun dileklerimi ifade ediyorum. Çok azınlık bir grup da olsa yapılan hareketi kınadığımı ifade etmek istiyorum" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...