Sirkeci'deki olay hakkında soruşturma başlatıldı

/ Kaynak: AA
Sirkeci'deki olay hakkında soruşturma başlatıldı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan: "İstanbul Liman Başkanlığımız gerekli idari tahkikatı başlatmıştır" dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Sirkeci'de yaşanan kazaya ilişkin, "İstanbul Liman Başkanlığımız gerekli idari tahkikatı başlatmıştır. Yine, Kaza İnceleme Kurulu'na ve Bakanlığın denetim elemanlarına gerekli talimatı verdim. Hemen olay yerine intikal edip gerekli idari tahkikatı yapacaklar" dedi.
Bakan Elvan, ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde, Gümüşhane Üniversitesine bağlı Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret etti.
Elvan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, bugün saat 15.10 sıralarında İstanbul Sirkeci'de, arabalı vapura girmek üzereyken bir aracın bilinmeyen nedenle denize düştüğünü belirtti.
Araçta bulunan 4 kişinin yaralı olarak kurtarıldığını ancak 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini ifade eden Elvan, şunları kaydetti:
"Allah rahmet eylesin, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Muhtemelen anneannesi, anneannesi olduğundun çok emin değiliz, arkadaşlar öyle bilgi verdi bize, onun da yoğun bakımda olduğunu arkadaşlarımız ifade ettiler. Allah'tan acil şifalar diliyorum kendisine. Bununla ilgili İstanbul Liman Başkanlığımız gerekli idari tahkikatı başlatmıştır. Yine, Kaza İnceleme Kurulu'na ve bakanlığın denetim elemanlarına gerekli talimatı verdim. Hemen olay yerine intikal edip gerekli idari tahkikatı yapacaklar. Adli soruşturma da başlatılmıştır."

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...