Devlet Bahçeli'den gençlere 'karanlık kuyu' uyarısı

/ Kaynak: İHA
Devlet Bahçeli'den gençlere 'karanlık kuyu' uyarısı

Politika Haberleri  / İHA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sokak karanlıktır, sokak dibi gözükmeyen kuyudur, oyunlara düşmeyelim" diyerek gençleri uyardı.

Yerel seçimler çalışmaları kapsamında Kayseri'ye giden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Talas ilçesinde partililere seslendi. Bahçeli, "Her türlü projeyi gerçekleştirecek dava adamları ile emrinizde olacağız. Türkiye'miz zor günler yaşıyor. Türkiye'de 30 Mart'ta mahalli seçimler yapılıyor ama onun hemen arkasından cumhurbaşkanlığı seçimleri olacak. Böyle bir süreç Türkiye'nin önünde güzel bir fırsat olabilir. Türkiye'nin siyaseti değişebilir. Milli iradeye yeniden fırsat doğabilir" dedi.

30 Mart'ta yapılacak seçimlerin Türkiye için yeniden fırsat olabileceğini söyleyen Bahçeli, "Böyle bir imkan olunca sandığa gidip oylarımızı mutlaka kullanmayız. Oy kullanacak vatandaşlara yardımcı olunuz. Genç arkadaşlarımız üniversitede sizler olacaksınız. Türkiye'yi yönetecek kadro sizler olacaksınız. Siz 18 yaşında oy verme, 25 yaşında seçilme hakkına sahip Türkiye'nin geleceğisiniz. 10 milyon genç geleceğini belirlemek için el ele hedefini belirlerse yapmayacağınız hiçbir şey yoktur. İstediğinizi iktidar yaparsınız istediğinizi atar giderseniz" diye konuştu.

Gençlerin oyunlara gelmemeleri gerektiğinin altını çizen Bahçeli, "Sokak karanlıktır. Sokak dibi görünmeyenkuyudur. Sokak yerine geleceğinizi planlamak istiyorsanuz, milletler camiasında en iyi yerlere getirmek istiyorsanız, hür iradeniz ile sandıkta karar vereceksiniz. Oyunlara düşmeyelim" dedi.

Bahçeli konuşmalarında "Demokrasi dersi içerisinde verilecek ders seçimle mümkündür. Seçim sandık demektir. Hem bugünü ve geleceğimiz, hem de gelecek nesiller ile 2023 yılını düşüneceğiz. Genç vatandaşlarımız, sizi yok edecek oyunlara kapılmayacaksınız" ifadelerini kullandı.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...