Arınç'dan Kılıçdaroğlu'na dizili gönderme

/ Kaynak: İHA
Arınç'dan Kılıçdaroğlu'na dizili gönderme

Politika Haberleri  / İHA

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Arınç: Muhalefet liderlerini "Mutsuz aile erkekleri" dizisinde oynatabiliriz

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Mustafakemalpaşa İlçesi'nde belediye tarafından yaptırılan Adnan Menderes Meydanı, Otoparkı ve Yenilenen Esnaf Çarşısı ile Taş Mektep Kültür Merkezi'nin açılışını yaptı.

Arınç, daha sonra Ak Parti Mustafakemalpaşa ilçe teşkilatı, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi. Yemekte konuşan Başbakan Yardımcısı Arınç, Türkiye'nin yurt dışındaki tek toprak parçası olan Suriye'deki Süleyman Şah Türbesi'nin de içinde bulunduğu Caber Karakolu'nun Şam İslam Devleti (İŞİD) tarafından kuşatıldığını söyleyen Arınç, "Şimdi çapulcular oraya kadar gelmişler Suriye'de, Süleyman Şah Türbesi'ne zarar vereceklermiş. Hamdolsun bizim genelkurmayımız, kahraman askerlerimiz, 'biz orayı canımız pahasına koruruz, bu eşkiyaya da gereken dersi veririz" dedi.

Seçimlerde yüzde 50 oy alabileceklerini savunan Arınç, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yüzde 50'ler ve yukarısı bizim için Kızıl Elma gibi bir hedeftir. Kızıl Elma dizisini de bu günlerde seyredin ha, TRT 1'de başladı. Bizim dizilerimiz güzeldir. Milletin mayası neyse ona göre dizi yapıyoruz biz. Biz de reyting kaygısı yok, edepsizlik, ahlaksızlık yok. Biz de vatanseverlik, kahramanlık var. Benim yaşımda olanlar 80'leri izlesin, gençlerle birlikte Kızıl Elma'yı izleyelim, biraz da işin için de şu da olsun bu da olsun diyenler de Zengin Kız, Fakir Oğlan'ı izlesin. Hepsi var bizde. Esas dizilerimizi de 30 Mart'tan sonra koyacağız. Mutsuz Ev Kadınları dizisi. Yani sözün gelişi söyledim, öyle bir dizi var. Biz Mutsuz Aile Erkekleri Dizisi belki yapabiliriz. Onun içine de muhalefetin genel başkanlarını koyabiliriz, isteyen oynasın."

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...