Evini 'kenevir tarlası'na çevirdi iddiası

/ Kaynak: AA
Evini 'kenevir tarlası'na çevirdi iddiası

YAŞAM Haberleri  / AA

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir kişi evinin odalarına kurduğu serada hint keneviri yetiştirdiği iddiasıyla, gözaltına alındı

Fethiye'de bir kişi evinin odalarına kurduğu serada hint keneviri yetiştirdiği iddiasıyla, gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Göcek beldesinde hint keneviri yetiştirildiği bilgisini alan Muğla İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bucak mahallesinde H.K'ya ait eve baskın yaptı. Jandarma ekipleri, evdeki odalara oluşturulan seraların içinde saksılara dikilmiş hint kenevirleri buldu.

Zanlının, kenevirleri yetiştirmeye yönelik de yapay güneş ışığı için ışıklandırma, elektrikli ısıtıcı ve ortam nemini düzenleyen cihaz kullandığı tespit edildi.

Ekipler evde yaptığı aramada, esrar satımından elde edildiği tahmin edilen 20 bin lira, 200 dolar ile saksılara dikilmiş 50 kök hint keneviri ve 3,5 kilogram kubar esrar ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan H.K ise ifade için Göcek Jandarma Karakol Komutanlığına götürüldü.
YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...