Önder Özen'den çok çarpıcı açıklamalar

Önder Özen'den çok çarpıcı açıklamalar

SPOR Haberleri

Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen, "Biz yalvarmayız, kapı kapı dolaşmayız. Sistem buysa biz bu sistemi yıkarız" diyerek rakiplerine göndermede bulundu.

Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen çok çarpıcı açıklamalar yaptı. "Biz yalvarmayız, kapı kapı dolaşmayız" diyerek ezeli rakiplerine ince bir göndermede bulunan Özen, "Sistem buysa biz bu sistemi yıkarız" da dedi...

Pozisyon vermedikleri Rizespor'dan 2 gol yediklerini belirten Özen, ilk olaırak tartışılan ilk penaltı kararındaki oyuncuları Mustafa Pektemek'e değndi. Pektemek'in pozisyonunn penaltı olmadığını söylediğini ifade eden Özen, "Mustafa Pektemek'i kesseniz olmamış bir şeyi olmuş gibi anlatmaz. öleceğini bilse doğru olmayan bir şey söylemez" dedi. Özen ayrıca Rizesporlu Tevfik'in de Mustafa Pektemek'e "Penaltı değil" dediğini aktardı.
nbsp;
Bilic'in geçen hafta Lig TV Yorumcusu Markus Merk ile yaşadığı polemiğe de atıfta bulunan Önder Özen, "Sistemk şunu dayatıyor: Kimileri için pozisyonu tahlil etmek bile doğru değil. Mesela geçen hafta hocamız pozisyonla ilgili fikirlerini söyledi ama sistem bunu garipsedi" diye konuştu.
nbsp;
Bir basın mensubunun "Yoruldunuz mu?" sorusuna "Biz bunlardan yorulmayız, üzülürüz. Biz nereye yürüdüğümüzü de yolun nereye çıkacağını da biliyoruz. Ondan bir milim şüphemiz yok" diye yanıt veren Beşiktaş Futbol Direktörü Özen, ardından ezeli rakiplerine göndermede bulundu:
nbsp;
"Biz kimseye yalvaramayız. Bu kübulun geleneklerinde yalvarmak, kapı kapı dolaşmak, birşeyler istemek yok. Bu sistem böyle devam edecek mi; ileride göreceğiz ama sistem buysa da biz bu sistemi yıkarız, çocuklar mücadelesiyle yıkar. Türkiye'de bunlar olmuştur."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...