Beşiktaş çok sert: "Şablon belliyse emeğe gerek yok"

Beşiktaş çok sert: "Şablon belliyse emeğe gerek yok"

SPOR Haberleri

Beşiktaş Yöneticisi Deniz Atalay, Çaykur Rizespor maçının ardından sert konuştu. Hakemlerden şikayet eden Atalay, "Şablon belliyse emeğe gerek yok" dedi.

Beşiktaş Yöneticisi Deniz Atalay, Çaykur Rizespor maçının ardından sert açıklamalarda bulundu. Hakemlerden şikayet eden Atalay, "Şablon belliyse emeğe gerek yok" ifadelerini kullandı. nbsp; Öncelikle maçı değerlendiren Atalay, kötü oynamadıklarını, ancak 2 puan bıraktıklarını ve bunun için üzgün olduklarını belirledi.

Hakemlerin yönetiminden şikayetçi olduklarını vurgulayan Deniz Atalay,"Maçın kaderini belirleyen hakem oldu. Artık yeter diyoruz. Beşiktaş maçları stajer hakemlerin deneneceği maçlar değildir. Özellikle çok kritik bir haftada böyle bir hakemin atanması doğru değil. İlk penaltı penaltı değil. Hakem yorumcularından aldığımız bilgi bu doğrultuda. Aynı zamanda attığımız gol için nizami olduğunu söylüyorlar. Beşiktaş'ın kaderiyle oynamaya kimsenin hakkı yok. Yeter artık. Eğer ligin şablonu belliyse bu kadar emeğe gerek yok. O yüzden tepkiliyiz" dedi.

Beşiktaşlı yönetici son olarak, federasyonun atamaları yaparken dikkatli olması gerektiğini savundu ve konuyla ilgili "Federasyonun atamaları yaparken dikkatli olması lazım. Hakemlerin maçları daha dikkatli yönetmesi lazım. Kulüp olarak bu zamana kadar sesimizi çıkarmadık. Ama bu bizim acizliğimizden değil. Sakin olmaya çlıştık. Ama artık yeter" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...