Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Atletico Madrid takibe devam ediyor

Atletico Madrid takibe devam ediyor

SPOR Haberleri

La Liga'nın 28. haftasında liderin takipçisi Atletico Madrid, Espanyol'u Diego Costa'nın golüyle 1-0 mağlup etti. Arda Turan, 70 dakika oyunda kaldı.

La Liga'nın 28. haftasında liderin takipçisi Atletico Madrid, konuk ettiği Espanyol'u Diego Costa'nın golüyle 1-0 mağlup etti. Maça ilk 11'de başlayan milli futbolcu Arda Turan, 70 dakika oyunda kaldı.

La Liga'nın 28. haftasında Atletico Madrid ile Espanyol Vicente Calderon'da karşılaştı.

Karşılaşmanın ilk yarısı düşük tempoda ve orta alan mücadelesi şeklinde geçti. Sık sık faul düdükleriyle duran karşılaşmanın ilk 45 dakikasında iki takım da pozisyon üretmekte zorlandı ve soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gidildi.

Atletico Madrid, maçın ikinci yarısına etkili başlayan taraftı. İkinci yarının ilk dakikalarında rakip kalede gol arayan Madrid temsilcisi, aradığı golü golcü oyuncu Diego Costa ile buldu.

55. dakikada gelişen Atletico atağında David Villa'nın ara pasıyla hareketlenen Costa topu kalecinin yanından ağlarla buluşturarak skoru 1-0 yaptı.

İlerleyen dakikalarda ev sahibi ekip, farkı artıracak pozisyonlar bulsa da sonuca gidemedi.

Maçın son bölümünde ise oyunun hakimi Espanyol'du. Beraberlik golü için oyunu rakip kaleye yıkan deplasman ekibine kaleci Courtois geçit vermedi ve Atletico Madrid, karşılaşmayı 1-0 kazandı.

Bu sonuçla puanını 67'ye yükselten Atletico Madrid, haftayı 2. sırada kapatmayı garantiledi. Espanyol ise 36 puanda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...