Halit Ergenç hastanede ziyaret etti

Halit Ergenç hastanede ziyaret etti

YAŞAM Haberleri

Sirkeci'de otomobilin denize düşmesi sonucu hayatını kaybeden 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz'ı Halit Ergenç olmak üzere çok sayıda oyuncu hastaneye akın etti

Sirkeci'den arabalı vapuruna binen otomobilin denize düşmesi sonucu meydana gelen korkunç kazada hayatını kaybeden 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz'ın annesi Ebru Güleren Yılmaz ve teyze Mine Dalkılıç taburcu olurken, anneanne Şaziye Güleren'in yoğun bakım da tedavisi devam ediyor. Kazanın ardından Çapa'daki İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Ebru Güleren Yılmaz (40) ile Mine Dalkılıç(49)'ın tedavisi tamamlanıp hastaneden taburcu edildi.
nbsp;
ACILI ANNE FENALAŞTI
Anne Ebru Güleren Yılmaz, çocuğunun cenazesinin bulunduğu İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne geldi. Burada çocuğunun ölüm haberini alan anne sinir krizi geçirdi. Acılı anneyi, iş arkadaşları ve eşi sakinleştirmeye çalıştı. Daha sonra fenalaşan anne ambulansla acil servise götürülerek sakinleştirici iğne yapıldıktan sonra evine gönderildi.
nbsp;
HALİT ERGENÇ VE SET ARKADAŞLARI ZİYARETE GELDİ nbsp;
Anne Ebru Güleren Yılmaz'ın bir dizi setinde makyöz olarak çalıştığı öğrenilirken, kazanın meydana gelmesinin ardından başta oyuncu Halit Ergenç olmak üzere çok sayıda ekip arkadaşı hastaneye akın etti.
nbsp;
ANNEANNE ŞAZİYE GÜLEREN YOĞUN BAKIMDA nbsp;
Bayrampaşa Baypark Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavisi devam eden 61 yaşındaki anneanne Şaziye Güleren'i, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner ziyaret ederek yakınlarından Güleren hakkında bilgi aldı. Aydıner, çıkışta DHA muhabirine yaptığı açıklamada; "Şuanda yoğun bakımda, 24 saat gözetim altında tutulacak. Bu 24 saatlik süreyi atlattığı zaman sağlığına kavuşacağı kanaatindeyim. Tedavisi devam ediyor, ben kendisine acil şifalar diliyorum. Bunlar görünmez kazalar, oluyor böyle şeyler. Olayı yolda duyar duymaz gelerek ziyaret etmek istedim. Hastanın yakınları, komşuları ve akrabaları da buradalar, onlarla da görüştük. Doktorlar hasta için ellerinden gelen her şeyi yapacaklar inşallah. Daha önce Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmış. Orada ilk müdahale yapılarak, yoğun bakım ünitesi gerekli olduğu için Baypark Hospital'a getirildi. Allah'tan ümit kesilmez, inşallah hayatına tekrar kavuşacak" dedi.
nbsp;
MİNİK ECE'NİN CENAZESİ ADLİ TIP'TA
Korkunç kazada hayatını kaybeden 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz'ın cenazesi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi Morgundan cenaze aracı ile İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...