Bilic çok üzüldü: "Yazık oldu..."

Bilic çok üzüldü: "Yazık oldu..."

SPOR Haberleri

Çaykur Rizespor ile berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Bilic, "Yazık oldu, berabere kaldık. Açıkçası bir puandan daha fazlasını hak etmiştik" dedi.

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Çaykur Rizespor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, aleyhlerine verilen 2 penaltı kararı konusunda konuşmayacağını belirterek, "Maçtan konuşacağım. Oyuncuların performansından, isteğinden memnunum. İlk 20 dakikada çok iyi pas oynadık. İkinci yarının tamamında oyuncularımla gurur duyuyorum. Yazık oldu, berabere kaldık burada. Açıkçası bir puandan daha fazlasını hak etmiştik" diye konuştu.

"PUAN FARKINI DÜŞÜNMÜYORUZ"
Bilic, şampiyonluk yarışı konusunda kendisine yöneltilen bir soru üzerine, "Birçok kez söylemiştim. Bu yarışa devam ettiğimiz sürece maç maç ele alacağız. Her maçı kazanmaya çalışıyoruz. İyi oynuyoruz, iyi oynarken puan farkını düşünmüyoruz. Her maç oyunumuzu geliştiriyoruz. Bu maçla ilgili olumsuz söyleyeceğim tek şey maçın skoru. Onun haricinde oyuncularımla gurur duyuyorum. Penaltılar sonrası oyuncularımda bir süre kafa dağınıklığı oldu. Onun haricinde oyuncularımın oyunundan memnunum" dedi.

BILIC'TEN MUSTAFA PEKTEMEK YORUMU
Mustafa Pektemek'in geçen sezon mayıs ayından sonra ilk gollerini atmasına ilişkin ise Bilic, "Mustafa ile maçtan önce bir görüşme yaptım. Ona şunu söyledim; 'Golle ilgili hiçbir takıntın olmasın. Sen her zaman iyi mücadele eden, oynayan oyuncusun. Gol zaten gelir. Birincisi sezonun ilk maçı Trabzonspor, diğeri Elazığspor maçında 11'de oynadın. Gol atamadın ama iyi performans gösterdin' dedim. Hem iyi oynadı, hem de iki gol attı" ifadelerini kullandı.

"1 PUANDAN FAZLASINI ALMALIYDIK"
Bu akşamın tek olumsuzluğunun kendisi için sonuç olduğunu vurgulayan Bilic, "Daha fazlasını almalıydık. 3 puan almalı ve daha fazla şut atmalıyız. 1-1'den sonra devre arasındaki periyotta bocaladık. 2-1'e geldi ve bu şok etkisi yaşattı. Ne olursa olsun takım üzerinde etkisi bu kadar olmamalı. İkinci yarı rakibe hiç müsaade etmedik sadece 2 kontratakları var, verilmeyen golümüz var. Herşeyi denedik. Bir gol daha bulabilirdik. Bunun için de daha fazla şut atmalıydık" şeklinde konuştu.

"RİSK ALDIK"
Bilic, Gökhan Töre'yi diziyle ilgili sorun olduğu için çıkardığını, Almeida'yı oyuna alarak risk aldıklarını ancak golleri bulamadıklarını sözlerini ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...