Chelsea maçı öncesi Başkan devrede!

Chelsea maçı öncesi Başkan devrede!

SPOR Haberleri

Karabük'te 2 puan bırakan Galatasaray'da devreye Başkan Ünal Aysal girdi. Aysal, İstanbul'a dönüş yolunda teknik heyet ve kaptanlarla toplantı yaptı.

Bu sezon deplasmanlardaki kötü grafiğine Karabük'te de son veremeyen Galatasaray'da başkan Ünal Aysal hem teknik ekibe, hem de futbolculara destek oldu.

Karabükspor ile golsüz berabere kalarak şampiyonluk yolunda yara alan sarı-kırmızılılarda İstanbul'a dönüş yolunda adeta doping etkisi yaşatacak gelişmeler oldu. Aysal, Kastamonu-İstanbul seferini yapan uçakta ön bölümün boşaltılmasını istedi.

Yardımcıları ve yöneticilerden uçağın ön tarafını boşaltmasını isteyen Aysal, Mancini, Tugay Kerimoğlu ve kaptanlar ile birlikte toplantı yaptı. Aysal, "Şampiyonluk gitmedi. Kaybettiğimiz bir şey yok. Hiç kimsenin kafasını yerde görmek istemiyorum. Sizden bir isteğim var. Bundan sonraki bütün maçları kazanın" dedi.

Mancini de söz alarak, "Ben de başkan ile aynı görüşteyim. Karabük maçı ve puan kaybı geride kaldı. Şampiyon olacağımız inancını kaybetmeyin yeter. Bundan sonra sadece deplasman değil, bütün maçlarımızı kazanacağız" şeklinde konuştu.

Daha sonra Aysal tekrar söze girerek, "Eğer kalan 4 deplasman maçını da kazanırsanız, priminiz adam başı 165 bin dolar olacak. Zaten Arena'da maç kaybedeceğinizi düşünmüyorum" diyerek hem jest yaptı, hem de Chelsea maçı öncesi güven tazeledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...