EVDEMA İstanbul'un en büyük mağazasını açtı

EVDEMA İstanbul'un en büyük mağazasını açtı

Ekonomi Haberleri

5 bin metrekare alana sahip 6 katlı Evdema mağazasının İstanbul'un en büyüğü olduğunu belirten Çelik, büyümeye devam edeceklerini söyledi.

Mağaza zincirlerine bir yenisini ekleyen EVDEMA 7'nci şubesini Ümraniye'de açtı. Tek çatı altında 5 bin metrekare alana sahip 6 katlı mağazaya gelenler her eşyayı bu merkezden kolayca temin edebilecek. Eczacıbaşı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, nbsp;Eski Çevre Bakanı Ali Talip Özdemir, İstanbul AK Parti Milletvekili Metin Külünk, MÜSİAD Onursal Başkanı ve Ömer Bolat'ın katılımıyla gerçekleşen EVDEMA açılışı iş dünyası ve siyaset dünyasını bir araya getirdi. Ev dekarasyonu olarak İstanbul'un en büyük mağazası olduğunu belirten EVDEMA Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik emin adımlarla sektörde büyümeye devam edeceklerini söyledi. nbsp;İşadamı Bülent Eczacıbaşı, EVDEMA'nın 90 binin üzerindeki ürün yelpazesi bulunan ve 16 ülkeye ihracat yapan Evdema Ümraniye şubesini dolaşarak Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik'ten ayrıntılı bilgiler aldı. Eczacıbaşı sorulan bir soru üzerine "Ülke gündemindeki durum iş dünyasını da endişe içine sokuyor. Türkiye ekonomisi çok kötü bir durumda değil fakat çok parlak da değil. İlerleyen günlerde normale gireceğe inanıyorum" diye konuştu. Açılışa katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk de, "Siyasal ve ekonomik istikrar sürüyor. İş dünyasının hükümete olan güveni tam ve yatırımlar görüldüğü üzere hızla devam ediyor. Türkiye ekonomisi büyümeye devam edecek" diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...